Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
2. listopadu 2022 10:32
Čas čtení 0:48

VIDEO: Drogový dealer v Brně si zřídil kancelář přímo na ulici. Zájemci o pervitin čekali spořádaně ve frontě

Kategorie:
News
Uložit Uložené
VIDEO: Drogový dealer v Brně si zřídil kancelář přímo na ulici. Zájemci o pervitin čekali spořádaně ve frontě
Zdroj: Policie ČR

Dealer chtěl po ukončení prodeje odjet z místa na koloběžce, avšak v tu chvíli jej lapila policie.

Brněnští kriminalisté se v uplynulých dnech zaobírali poněkud bizarním případem. Drogový dealer z Brna si na ulici přímo před úrazovou nemocnicí otevřel kancelář, ve které prodával pervitin. Jeho zákazníci spořádaně čekali ve frontě, a když dealer všechny obsloužil, chtěl z místa činu odjet na koloběžce. V tu chvíli jej však dopadla Policie ČR.

7. září 2022 6:00 Čas čtení 5:40 Extáze, pervitin, heroin, tabák i alkohol. V protidrogovém vlaku Revolution Train se ocitneš tváří v tvář realitě (Reportáž) Extáze, pervitin, heroin, tabák i alkohol. V protidrogovém vlaku Revolution Train se ocitneš tváří v tvář realitě (Reportáž)

„O drzosti šestatřicetiletého dealera pervitinu se na vlastní oči přesvědčili kriminalisté brněnského toxi týmu. Doneslo se jim, že v Zábrdovicích prodává drogy nějaký cizinec. Připravili se tedy ke sledování míst, kde k prodeji dochází. Jedním z nich byl i prostor před úrazovou nemocnicí. Sami pak byli překvapeni, jak prodej drog na ulici probíhá,“ uvedl policejní mluvčí David Chaloupka.

Dealer se před nemocnicí usadil do křesla a přímo na ulici si tak zřídil provizorní kancelář. Zájemci o jeho zboží pak čekali srovnaní opodál a u dealera v kanceláři se střídali. Poté, co muž obsloužil veškeré zákazníky, se chystal z místa odjet na koloběžce. 

V tu chvíli jej ale lapila policie. Během domovní prohlídky u něj v bytě pak kriminalisté našli další drogy. Muž nyní čelí obvinění z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. V případě odsouzení mu hrozí až 5 let za mřížemi. 

Domů
Sdílet
Diskuse