Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Jägermeister.
16. listopadu 2022 17:00
Čas čtení 1:08
Sponzorovaný obsah

Jägermeister přiváží do českých klubů další originální párty. Rapture tour ovládne Saxofrancis

Jägermeister přiváží do českých klubů další originální párty. Rapture tour ovládne Saxofrancis
Zdroj: Jägermeister
HUDBA KONCERTY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE
Uložit Uložené

DJ a saxofonista předvede show, jakou české kluby nepamatují.

Nadupané pecky v doprovodu živých nástrojů, audiovizuální show a atmosféra, která nenechá tvoje nohy daleko od parketu. Zní ti to jako dobrá párty? Tak se na ni začni chystat, protože po dvou úspěšných pražských zastávkách dorazí série mejdanů s názvem Rapture do dalších třech měst. O zábavu a hudební zážitek se postará Saxofrancis, doplní ho SNBM a Nonalis.

Zažij Rapture na vlastní kůži

Jägermeister přiváží do českých klubů další skvělou párty tour plnou akce a ledově namraženého likéru Scharf. Tentokrát potěší všechny, kteří milují elektronickou hudbu a koncerty živých nástrojů. Tyto dva na první pohled neslučitelné světy totiž splynou na pódiu v jeden pod taktovkou královéhradeckého DJe a saxofonisty, který vystupuje pod přezdívkou Saxofrancis.

Kombinace hudebního zážitku a unikátní lokace tě přenese do jiné dimenze, kde zapomeneš na všechny starosti běžných dnů. Chytlavé sety totiž bude doplňovat extáze audiovizuálních efektů. 

jagermeister
Zdroj: Jägermeister

Rapture můžeš zažít:

 Lístky na všechny termíny koupíš v síti Goout.

NAKUPUJ LÍSTKY
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 𝗦𝗔𝗫𝗢𝗙𝗥𝗔𝗡𝗖𝗜𝗦 (@saxofrancis)

Saxofrancis in da house

Rapture tour provází heslo „HouseMusicAwaits“, v jehož duchu se celá show ponese. Unikátní produkce Saxofrancise je spojením house music a živých nástrojů. Mladý hudebník už vystupoval ve světoznámých klubech, jako jsou Papaya a Noa na Zrće Beach v Chorvatsku, a minulý rok si zahrál na Ibize. Kromě toho je umělcem TV Óčko, Red Bullu a spadá také pod DJe značky Jägermeister. V rámci Rapture tour představí svou zbrusu novou show. 

Ještě než nastoupí Saxofrancis se svým saxofonem, rozproudí zábavu Nonalis. Po hlavní show bude párty za doprovodu SNBM a Stefunna pokračovat až do rána. Protože párty vznikají pod záštitou Jägermeister, ledově namražené panáky a pěkně ostrý Scharf nebudou na místě chybět. 

saxofrancis, rapture
Zdroj: Jägermeister
Zpět
Sdílet
Diskuse