Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. ledna 2023 9:30
Čas čtení 1:44
redakcia

Novoroční akce! Využij předplatné na rok už od 100 korun

Novoroční akce! Využij předplatné na rok už od 100 korun
Zdroj: REFRESHER
REFRESHER
Uložit Uložené

K novému roku jsme si pro tebe připravili překvapení.

Na oslavu nového roku jsme pro tebe připravili dárek v podobě slevového kódu, se kterým získáš roční balíček předplatného již od 240 korun. Předplatné ti odemkne nejen tisíce prémiových článků, ale také čtení bez reklam a sdílení obsahu, který tě bavil, rodině a kámošům. A to není všechno. Společně s předplatným získáš kredity, které můžeš přeměnit na benefity v podobě lístků na koncerty nejznámějších interpretů, PPV kódy pro streamování zápasů či slevu do různých obchodů. Benefity se pravidelně obměňují a přibývají, abychom mohli potěšit každého člena REFRESHER+ klubu

staň se členem
S KÓDEM „2023“ tě vyjde roční balík předplatného
Light jen 100 korun – získáš neomezený přístup k zamčeným článkům 
Standard jen 434 korun – získáš neomezený přístup k zamčeným článkům, přístup k benefitům a čtení s menším počtem reklam 
Premium jen 534 korun – získáš neomezený přístup k zamčeným článkům, přístup k benefitům, čtení bez reklam a možnost sdílení článků kámošům
Refresher
Refresher Zdroj: Refresher

Hledá se primátor*ka Prahy 

V rámci našeho zpravodajského portálu Refresher News jsme přinesli celou sérii rozhovorů s politiky a političkami, kteří se ucházeli o post primátora či primátorky v hlavním městě republiky. Ptali jsme se jich na témata, na která jsou mladí lidé citlivější, konfrontovali je s jejich názory a pomohli tak voličské skupině mladých udělat si ucelenější obrázek. To samé děláme i s prezidentskými či parlamentními volbami. Není nám to jedno. A chceme být místem, kde se mladý člověk může porozhlédnout a získat všechny potřebné informace tak, aby ve volbách mohl učinit informované rozhodnutí. 

Zde nalezneš všechny rozhovory

Nejlepší sekáče v Praze

Vážní jsme ale spíše méně než více. Podstatné je i to, abychom vás, naše čtenáře a čtenářky, inspirovali. Z toho důvodu děláme nejrůznější testy, reportáže a chodíme ven mezi lidi, abychom zjistili, co vás doopravdy zajímá a jak bychom vám mohli usnadnit každodenní život. I proto jsme se rozhodli vyrazit do ulic hlavního města a učinit výběr těch nejlepších sekáčů. Jsme si vědomi, že mladí více dbají na ekologii, móda je pro ně ale zároveň velmi důležitá a ušetřené peníze nejsou nikdy na škodu. Tak se inspiruj.  

Zde najdeš nejlepší sekáče v Praze
Refresher
Refresher Zdroj: Refresher

Reportáže z venkova

Kromě inspirování a edukování vás chceme také brát tam, kde svět funguje trochu jinak. Ukazovat vám jej z jiné perspektivy tak, ať je zřetelně vidět, že nic kolem nás není černobílé a definitivní. Přinášíme vám příběhy lidí, kteří se rozhodli oprostit od městského života, odstěhovali se na venkov a teď žijí soběstačně. 

Reportáže najdeš tady

Kvalitní obsah nám pomáhá tvořit naše komunita. Proto pokud se ti témata našich článků a rozhovory s hosty líbí, užívej si je naplno díky svému členství v klubu REFRESHER+.

Domů
Sdílet
Diskuse