Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radka Klučárová
3. ledna 2023 v 15:18
Čas čtení 0:44

VIDEO: Šéf UFC Dana White a jeho manželka si dali facku na silvestrovské oslavě. Oba jsme hodně pili, říká White v omluvě

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Šéf UFC Dana White a jeho manželka si dali facku na silvestrovské oslavě. Oba jsme hodně pili, říká White v omluvě
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller

Rodina prezidenta UFC Dany Whitea tráví dovolenou v Mexiku. Během silvestrovské noci se situace mezi manžely vyostřila.

Prezident UFC Dana White se během silvestrovské noci pohádal se svou manželkou Anne White a během hádky si vzájemně dali facku. Rodina tráví dovolenou v Mexiku, během oslav nového roku se však situace manželům vymkla kontrole. Kamera v nočním klubu v Cabo San Lucasu v Mexiku zachytila fyzickou potyčku manželů, informuje TMZ.

27. října 2022 v 14:00 Čas čtení 4:57 Zápasy ve fackách jsou brutálním fenoménem, jeden člověk už zemřel. Šéf UFC spustí novou ligu Zápasy ve fackách jsou brutálním fenoménem, jeden člověk už zemřel. Šéf UFC spustí novou ligu

Na záběrech je vidět hádka manželů a následná facka, kterou Anne uštědřila manželovi. Ten ale její úder vrátil. Až následně je od sebe oddělili. Za silvestrovský incident se oba manželé omluvili. Rodiče tří dětí ve svém veřejném prohlášení hned popřeli, že by šlo o opakované jednání.

Roli sehrál i alkohol

„Říci, že je to pro něj nepřirozené, je slabé slovo. Nikdy předtím se nic podobného nestalo. Oba jsme bohužel na silvestra příliš pili a věci se nám vymkly kontrole,“ uvedla manželka prezidenta UFC. Jako rodina tuto událost prodiskutovali a navzájem se omluvili.

White se rovněž omluvil. „Slyšeli jste mě v průběhu let říkat: ‚Nikdy, nikdy neexistuje omluva pro chlapa, aby vztáhl ruce na ženu,‘ a teď o tom sám mluvím,“řekl pro TMZ. Dodal, že se cítí trapně a nyní se s manželkou soustředí na rodinu.

 

Domů
Sdílet
Diskuse