Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. ledna 2023 11:00
Čas čtení 4:13
Tereza Šnajdrová

Caroline Robertson byla posedlá vzhledem 15leté baletky. Ze žárlivosti ji zavraždila a pokusila se ukrást její identitu

ZAJÍMAVOSTI AUSTRÁLIE KRIMI KRIMI SERIÁLY ŽENY, KTERÉ SE DOPUSTILY BRUTÁLNÍCH VRAŽD
Uložit Uložené

Chtěla být krásná a talentovaná jako ona. Nechala se proto najmout jako její chůva a mezitím střádala plán, jak ji zabít a ukrást jí identitu.

Caroline Reed Robertson se vždy považovala za „ošklivou dívku“ s akné a mastnými vlasy. Když pak zahlédla 15letou tanečnici Rachel Barber, zatoužila po tom být jako ona. Být krásná, talentovaná, mít přátele a nadějnou kariéru. U Barberových proto začala pracovat jako chůva a střádala plán, jak Rachel ukrást identitu. Ten pak vyústil v chladnokrevnou vraždu.

Článek patří do krimi série Ženy, které se dopustily brutálních vražd.
Doporučeno
Delphine LaLaurie týrala své otroky. Měla jim dloubat oči, trhat nehty a zašívat ústa Delphine LaLaurie týrala své otroky. Měla jim dloubat oči, trhat nehty a zašívat ústa 27. prosince 2022 8:30

Posedlá identitou mladé tanečnice

Psal se rok 1999 a před 15letou tanečnicí Rachel Barber se rýsovala zářná budoucnost. Studentka tance v Dance Factory v australském Melbourne byla talentovaná, krásná, oblíbená a měla mnoho přátel. Bohužel, dostala se do hledáčku 19leté Caroline Reed Robertson, která se nenáviděla. Caroline záviděla Rachel, obdivovala ji, studovala ji, chtěla být jako ona.

 
Posedlá žena se proto přes svoji mladší sestru spřátelila s rodinou Barberových a začala u nich pracovat jako chůva. Mezi hlídáním a prací potom střádala plán, jak se stát Rachel Barber. Tanečnice podle ní měla všechno: talent, byla krásná a byla populární. Připomínala jí celebrity, které vídala na předních stranách módních časopisů, a toužila po tom být jako ona. Nebýt „nevýrazná, s pletí plnou akné a hnědými mastnými vlasy“, jak se sama chůva popisovala.
 

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 129918 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse