Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2023 14:58
Čas čtení 0:25
Anna Koucká

Zdeněk Pohlreich: Mladým se nechce pracovat. Kluka, který dal řetízek do jiného hrníčku, už jsem nikdy neviděl

VIDEO ZDENĚK POHLREICH
Uložit Uložené

Zdeněk Pohlreich je známý kuchař, podnikatel a také hlavní aktér několika televizních pořadů. Kuchařské zkušenosti sbíral i za oceánem a jako přísného kuchařského šéfa ho zná celá republika.

Pohlreich se momentálně věnuje vedení svých restaurací. Natáčí ale i nový pořad, který by se měl letos vysílat na televizní stanici Nova. Půjde o úplně nový formát.

V rozhovoru kromě nového pořadu mluví i o svém vztahu k vaření, podnikání nebo o názorech na Michelinského průvodce. Dojde ale i na témata týkající se pracovní morálky mladé generace a jeho pohled na současné trendy v gastronomii. Dozvíš se ale i to, jestli by pro Gordona Ramsayho raději připravil kuřecí plátek s broskví nebo katův šleh.

Doporučeno
Pohlreich vs. hateři: Co jim vzkazuje? (INTERHEJTY) Pohlreich vs. hateři: Co jim vzkazuje? (INTERHEJTY) 28. ledna 2023 12:33
Celý rozhovor je dostupný také na youtubovém kanále Refresheru, kde najdeš i pořad Interhejty, v němž Pohlreich reagoval na komentáře z internetových diskuzí.
Domů
Sdílet
Diskuse