Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2023 11:52
Čas čtení 0:56
Martin Adam Pavlík

Karlos Vémola zná jméno soupeře na turnaji v Liberci. Prověří ho známá tvář, která má v Oktagonu na kontě tvrdé knokauty

Karlos Vémola zná jméno soupeře na turnaji v Liberci. Prověří ho známá tvář, která má v Oktagonu na kontě tvrdé knokauty
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT KARLOS VÉMOLA MMA
Uložit Uložené

Vémolu čeká náročný „knokautér“.

Organizace Oktagon MMA během sobotního turnaje v německém Mnichově odhalila jméno nejbližšího soupeře Karlose Vémoly. Je jím Al Matavao z Americké Samoy. Český „Terminátor“ se s ním popere 15. dubna v Liberci. Informuje o tom Tn.cz.

 
Matavao měl v Oktagonu dosud tři MMA zápasy. V debutu prohrál v náročném zápase na body s Pirátem Krištofičem, následně tvrdým knokautem ukončil kariéru Pavla Salčáka. Koncem loňského roku předvedl další děsivý knokaut, vypnul obávaného Marka Mazúcha.


V žebříčku střední váhy Oktagonu je Matavao na 11. místě a i přes výsledky z předešlých zápasů začali lidé po oznámení na sociálních sítích hromadně zpochybňovat jeho kvality a tvrdit, že půjde pro Vémolu o „lehkou kořist“.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Faktem je, že Vémola bude mít nad soupeřem výškovou převahu až deset centimetrů, pořád si však bude muset dát pozor na jeho nečekané a pořádně tvrdé údery. Vémolu následně v květnu čeká odvetný duel o pásek šampiona střední váhy s Patrikem Kinclem.


Oznámení dubnového zápasu právě proto vyvolalo kontroverzi a začalo se řešit to, zda se Vémola nezraní. Pokud by se tak stalo, pravděpodobně by se titulový zápas opět zrušil, jak tomu bylo koncem loňského roku.

 
Zápas s Matavaem bude pro Vémolu prvním po dlouhé pauze, naposledy stál v kleci v červenci loňského roku, přičemž tehdy získal titul v polotěžké váze. Pokud by se mu podařilo Kincla v květnu znovu porazit, stal by se dvojnásobným šampionem Oktagonu.

Domů
Sdílet
Diskuse