Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kateřina Viková
16. února 2023 11:21
Čas čtení 0:34

V centru Prahy se zapálil muž, utrpěl těžké popáleniny na polovině těla

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V centru Prahy se zapálil muž, utrpěl těžké popáleniny na polovině těla
Zdroj: Unsplash/Camilo Jimenez

V Haštalské ulici v centru Prahy se ve středu večer zapálil dvaačtyřicetiletý muž. Kolemjdoucí ho uhasili a záchranáři ho převezli do vinohradské nemocnice.

Ve středu v půl desáté večer se v Haštalské ulici polil hořlavinou a zapálil dvaačtyřicetiletý muž. „V prostoru před restaurací se muž polil neznámou hořlavinou, něco vykřikoval a následně se zapálil. Začali jej hasit přítomní svědci. Přivolaní záchranáři jej poté převezli do nemocnice,“řekl Novinkám mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

Muž se nacházel v přímém ohrožení života, utrpěl těžké popáleniny na polovině těla, informovali záchranáři na Twitteru. Poté, co ho svědci uhasili, se ho ujali záchranáři a následně ho odvezli do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. 

Motiv a okolnosti činu policie vyšetřuje. 

16. února 2023 9:47 Čas čtení 0:36 Policie v Belgii objevila pomocí navigační aplikace čtyři tuny kokainu Policie v Belgii objevila pomocí navigační aplikace čtyři tuny kokainu
Domů
Sdílet
Diskuse