Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2023 11:22
Čas čtení 1:03
Kristýna Dobiášová

Pink vydala nové album a říká, že je její nejlepší. Trustfall reflektuje smrt otce i předešlé roky

Pink vydala nové album a říká, že je její nejlepší. Trustfall reflektuje smrt otce i předešlé roky
Zdroj: Wikimedia Commons
HUDBA HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Zpěvačce P!nk vyšlo v pátek 17. února již deváté album Trustfall. Věnuje se v něm především osobním tématům.

Americká zpěvačka a textařka P!nk (Alecia Beth Moore) vydala po čtyřech letech nové album Trustfall. Je již devátým v řadě a vyšlo 17. února na všech streamovacích platformách. Poslední zpěvaččinou deskou je Hurts 2B Human z roku 2019.

Tracklist obsahuje třináct písní. Na některých se podílela jména, jako je Chris Stapleton (kytarista a zpěvák) či skupina The Lumineers (skladby jako Ho Hey nebo Ophelia), která v červnu zamíří i do Prahy.

První vydanou skladbou je taneční a pozitivně laděná Never Gonna Not Dance Again, ke které P!nk vydala i videoklip. Další píseň nesoucí stejné jméno jako samotné album si hraje s myšlenkou prvotního strachu z kroku do neznáma a také následné úlevy. P!nk pro Billboard prozradila, že jí celý tvůrčí proces trval tři roky.

Album ovlivnila především smrt otce

„Myslím, že se jedná o mé nejlepší album,“ sdělila zpěvačka. V tomto roce ji čeká i tour, během které představí nové písně, a to z pódia a v záři reflektorů. Desku ovlivnily především předešlé roky a situace, kterým P!nk musela čelit. Vyrovnávala se především se smrtí otce, kterému věnovala melancholickou píseň When I Get There. Ta je na prvním místě v tracklistu.

Kde si jej pustíš?

Desku si můžeš přehrát na všech streamovacích platformách, jako je Spotify či Apple Music. Na YouTube si můžeš pustit i videoklip k písním Never Gonna Not Dance Again nebo Trustfall.

Domů
Sdílet
Diskuse