Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2023 12:18
Čas čtení 1:33
Ilona Hobzová

The Last Of Us: Bella Ramsey a Storm Reid promluvily o společné epizodě a homofobních reakcích

The Last Of Us: Bella Ramsey a Storm Reid promluvily o společné epizodě a homofobních reakcích
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO SERIÁLY THE LAST OF US ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Epizoda se vrací do minulosti Ellie.

První řada aktuálně zřejmě nejpopulárnějšího seriálu The Last Of Us se pomalu chýlí ke konci. V neděli HBO vypustilo do světa už sedmou epizodu Left Behind. O epizodě, znovu označované jako srdcervoucí, se pro Variety rozpovídala představitelka Ellie Bella Ramsey společně se Storm Reid, která se v sedmém díle objeví. 

POZOR: Tento článek obsahuje spoilery ze 7. epizody seriálu The Last of Us, kterou nyní vysílá HBO Max.
Doporučeno
Povinná heterosexualita se může projevovat jako nuda při sexu i stud ve společných šatnách. Víš, jak poznáš, že jsi možná lesba? Povinná heterosexualita se může projevovat jako nuda při sexu i stud ve společných šatnách. Víš, jak poznáš, že jsi možná lesba? 27. února 2023 9:00

Lesbický pár? Starat se o to, koho jiní milují, je absurdní, míní herečka

V sedmé epizodě se Ellie snaží zachránit život zraněnému Joelovi a zároveň se vrací do svých vzpomínek. Konkrétně k tomu, co se stalo během noci, kdy zjistila, že je vůči infekci imunní. Všemu předcházely společné chvíle s uprchlicí Riley v podání Storm Reid. Společné dobrodružství dívek v opuštěném obchodním centru končí jejich polibkem. Když Ellie odhalí své city k Riley a přesvědčí ji, aby zůstala, věci bohužel naberou zlý spád – obě teenagerky jsou pokousány nakaženým.

Storm Reid, známá například ze seriálu Euforie, přiznala, že ačkoli se účastnila natáčení jen jedné epizody, práci si velmi užila. „Setkala jsem se tu s ohromnou láskou a podporou. Opravdu jsem si to užívala a jsem ráda, že jsem u toho mohla být,“ svěřila se pro Variety.

Společnou práci si chválila také Bella Ramsey: „Neměly jsme moc času se před natáčením poznat, ale okamžitě jsme si rozuměly. (...) Myslím si, že způsob, jakým jsme do seriálu přenesly jejich příběh, je skvělý a obzvlášť nečekaný pro postapokalyptický seriál. Kdo by si pomyslel, že budeme přibližovat dvě teenagerky, které řeší trapnou situaci přátelství a zároveň zamilovanosti?“

Doporučeno
Tahle role není pro starý: Jak Hollywood vymazává ženy a vede je k plastickým operacím Tahle role není pro starý: Jak Hollywood vymazává ženy a vede je k plastickým operacím 25. února 2023 15:00

Stejnopohlavní pár vystupoval už ve třetí epizodě seriálu, která diváky rozdělila na dva tábory. Zatímco jedna skupina byla z epizody unesená a nešetřila chválou, objevovaly se také homofobní komentáře. „Pokud se vám to nelíbí, tak se na to nedívejte,“ vzkázala už dříve homofobním divákům Ramsey.

Reid se k ní připojila. „Na světě je tolik jiných věcí, které by vás měly trápit. Starat se o to, koho jiní lidé milují, mi přijde absurdní. Najdou se lidé, kterým se to líbit nebude. Ale určitě bude víc těch, kteří to ocení. Těch, kteří díky tomu budou více vidět a slyšet a ucítí, že mají zastoupení. A na tom záleží,“ uvedla. 

Doporučeno
KVÍZ: Jsi lesba, queer nebo bi? KVÍZ: Jsi lesba, queer nebo bi? 27. února 2023 8:30
Domů
Sdílet
Diskuse