Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek byl vytvořen v rámci mediální spolupráce se společností Oktagon.
17. března 2023 14:00
Čas čtení 1:11

I tvrdí chlapi mají srdce na správném místě. Nový projekt Oktagonu MMA to potvrzuje

SPORT MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Jedna z nejznámějších organizací MMA tentokrát pomáhá lidem v nouzi.

Oktagon MMA patří mezi nejúspěšnější sportovní organizace současnosti v rámci celé Evropy. Kromě práce na mnoha MMA projektech či turnajích se pravidelně věnuje i tématům, která mají celospolečenský dopad. Cílem je pomáhat, podporovat a vzdělávat.

Po úspěšném projektu proti šikaně zaměřila organizace svou pozornost na charitativní pomoc lidem v nouzi. Své síly se rozhodla spojit s Donio.sk. Na této platformě se často konají sbírky, které pomáhají zlepšit kvalitu života zdravotně znevýhodněných lidí. Do nového projektu se mohou zapojit i Češi a Slováci. Ambasadorem této iniciativy je Vlasto Čepo. Úspěšný MMA zápasník se rozhodl podpořit projekt Terapia pre Viktorku, který najdeš na webu dobročinné organizace Donio.sk.

zjisti o iniciativě víc

„Viktorka to v životě neměla lehké. Narodila se s dětským autismem, který si žádá nemalé finanční prostředky na to, aby mohla podstoupit terapie, které jí pomohou vést lepší život. Tento příběh mě oslovil a věřím, že osloví i vás. Společně můžeme Viktorce pomoci přispěním do sbírky, která ji přiblíží k důležitým a finančně náročným terapiím,“ konstatoval oblíbený zápasník Oktagonu MMA na sociální síti.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Vlastislav “ElChapo” Čepo (@vlastocepo)

Vlastovi věrní fanoušci dobře vědí, že téma pomoci druhým pravidelně otevírá na svých sociálních sítích. Bojovník Spartakus Fight Gymu před nedávnem pomohl i malému Markovi, který trpí hypotonií a autismem. Pro Vlasta je podání pomocné ruky samozřejmostí, proto byla jeho reakce v případě Viktorky okamžitě pozitivní.

Projekt, který vznikl ve spolupráci s Donio, dostal název „V každém z nás je bojovník“. K myšlence a vizi tohoto projektu se vyjádřil i spoluzakladatel Oktagonu Pavol Neruda: „Oktagon je příběhová organizace, která se od začátku řídí tímto heslem. Nemyslíme tím jen boj v kleci, ale zápas každého z nás v každodenním životě, kde na člověka nemíří záře reflektorů.“

zapoj se i ty

„Rozhodli jsme se společně podpořit ty nejstatečnější bojovníky, kteří naši a vaši pomoc skutečně potřebují,“ uzavírá Neruda.

Domů
Sdílet
Diskuse