Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Aneta Gospičová
16. března 2023 17:20
Čas čtení 0:53

Partner Zuzany Čaputové: Je nejlepší prezidentka, jakou jsme kdy měli, měla by kandidovat znovu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Partner Zuzany Čaputové: Je nejlepší prezidentka, jakou jsme kdy měli, měla by kandidovat znovu
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Juraj Rizman v rozhovoru popsal vztah s prezidentkou Zuzanou Čaputovou.

Juraj Rizman v rozhovoru pro slovenský Denník N uvedl, že je přesvědčen o tom, že by jeho partnerka Zuzana Čaputová měla kandidovat i v následujících volbách. „Myslím si, že Zuzana Čaputová je nejlepší prezidentka, jakou jsme měli, a nejlepší hlava státu, jakou jsme měli, takže já nepochybuji o tom, že by měla kandidovat,“ soudí Rizman.

13. března 2023 21:07 Čas čtení 0:32 Zuzana Čaputová oznámí, zda bude opět kandidovat na post prezidentky. Uvedla to v diskuzi s Petrem Pavlem Zuzana Čaputová oznámí, zda bude opět kandidovat na post prezidentky. Uvedla to v diskuzi s Petrem Pavlem

Prezidentka by měla informovat o své kandidatuře v prezidentských volbách v nejbližších týdnech. Podle svých slov zatím není rozhodnuta.

Náš vztah se od běžných velmi liší

Hlava slovenského státu sice dostává zřejmě nejvíc urážek ze všech žen v tamní politice, Rizman si však přesto myslí, že to ustojí. „Paní prezidentce jsem řekl, že bych si velmi přál, aby kandidovala, ale rozhodnutí je na ní, budu ho respektovat a budu stát při ní, jakkoli se rozhodne,“ dodal.

Zuzana Čaputová
Zdroj: https://www.instagram.com/zuzana_caputova/


Partner prezidentky uvedl také to, že jejich vztah se od běžných velmi liší. Vzhledem k její bezpečnosti nelze zrealizovat spontánní nápady, jako například vyrazit do kina nebo na večeři. Popsal, jak je lidé mohou vidět přicházet na setkání odděleně, protože jako partner hlavy státu nemá nárok na řidiče nebo ochranku.

16. března 2023 18:40 Čas čtení 0:53 Prezident Petr Pavel dostal rekordní pokutu. Údaje o dárcích v kampani nebyly transparentní Prezident Petr Pavel dostal rekordní pokutu. Údaje o dárcích v kampani nebyly transparentní

Zároveň si některé náklady na zahraniční cesty s prezidentkou hradí z vlastní kapsy a musí si brát dovolenou v práci. Když spolu dvojice jede do Slovenského národního divadla, Rizman své auto zaparkuje v obchodním domě Eurovea a prezidentku následně čeká před divadlem.

Anketa:
Dokážeš si představit randění s hlavou státu?
Ne, musí to být strašně vysilující.
Myslím, že se to dá ustát, člověk si musí nastavit pravidla.
Když někoho miluju, tak zvládnu cokoliv.
Ne, musí to být strašně vysilující.
32 %
Myslím, že se to dá ustát, člověk si musí nastavit pravidla.
17 %
Když někoho miluju, tak zvládnu cokoliv.
51 %
Zuzana Čaputová, Juraj Rizman
Zdroj: Instagram/Zuzana Čaputová
Domů
Sdílet
Diskuse