Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. dubna 2023 13:00
Čas čtení 2:09
Adéla Švehlíková

Známe recept na lásku, stačí jen jeden kousek oblečení. Inspirovali jsme se Emily Ratajkowski a Harrym Stylesem

Známe recept na lásku, stačí jen jeden kousek oblečení. Inspirovali jsme se Emily Ratajkowski a Harrym Stylesem
Zdroj: Getty Images/Emrata, Pete Davidson
MÓDA EMILY RATAJKOWSKI HARRY STYLES MÓDA
Uložit Uložené

Vášnivá líbačka Emily Ratajkowski a Harryho Stylese zbořila internet. Ten je momentálně zaspamován hromadou memes, které poukazují na fakt, že modelka balí své crushe v zimní bundě The North Face. Inspiruj se i ty.

Poté, co internet žil posledních pár týdnů beefem mezi Hailey Bieber a Selenou Gomez, se pozornost přesunula směrem k Emily Ratajkowski a Harrymu Stylesovi. Fotoaparáty i mobily je zachytily během veřejné vášnivé líbačky v Tokiu. Fun factem jsou tisíce memes, které poukazují na to, že modelka své mužské úlovky vždycky sbalila v bundě The North Face. A my se ptáme: Jedná se snad o magický magnet na okouzlení tvého crushe?

Emrata, The North Face.
Emrata, The North Face. Zdroj: Getty Images/Emrata


Americká modelka a herečka Emily Ratajkowski se do povědomí veřejnosti dostala zejména díky vystupování v klipu Blurred Line od Robina Thicka z roku 2013. V následujících letech své kariéry však proslula svou zálibou v odhalování tělesných partií, a to bez jakéhokoliv náznaku studu. I přesto, že se jedná o jednu z nejvíc sexy žen ve světě showbyznysu, která by si na muže mohla ukazovat prstem, stála čtyři roky věrně po boku (dnes už tedy) exmanžela Sebastiana Beara-McClarda. Manželský pár však loni ohlásil rozvod poté, co se provalila Sebastianova nevěra. To odstartovalo Emilyino divoké období, které připomíná spíš lov Pokémonů.

Emrata, Sebastian Bear.
Emrata, Sebastian Bear. Zdroj: Getty Images/Emrata


Není se však čemu divit. Ačkoliv ji reálně živí především její vzhled, Emily rozhodně není „pouze pěknou tvářičkou“. V roce 2021 vydala knihu My Body, ve které píše o napětí mezi zmocněním a objektivizací. Kromě toho je i autorkou podcastu High Low, kde se svými hosty pravidelně rozebírá otázky týkající se například sexualizace žen.  


V prvních měsících po rozvodu s Bearem byla Emrata spojována s Bradem Pittem. O nějakou dobu později s Petem Davidsonem. Zde začaly věci nabírat zajímavý spád a poprvé jsme mohli na Emily zaregistrovat její hnědou The North Face bundu, která se pro její budoucí románky stala ikonickou.

Emrata, Pete Davidson.
Emrata, Pete Davidson. Zdroj: Getty Images/Emrata, Pete Davidson

S Petem aka miláčkem slavných žen nemělo randění dlouhé trvání. Další „kořistí péřové bundy“ byl umělec Jack Greer. S tím se Emily líbala před svým bytem v New Yorku. V tomto případě sáhla pro změnu po červené bundě The North Face.

Následoval komik Eric Andre a pak už konečně zpěvák Harry Styles. S bývalým členem One Direction sáhla modelka po růžové variantě zimní bundy a opět tak potvrdila svou oblibu této značky outdoorového oblečení. 


Abychom nebyli nespravedliví, i když Emily zrovna s nikým netráví čas a prochází se je tak sama po ulicích New Yorku, sahá poměrně často po tomto teplém kousku oblečení. Ať už se jedná o jakoukoliv barevnou variantu, modelka vždycky dokáže bundu sportovního charakteru zakomponovat i do elegantního stylu. 


Model Nuptse, který můžeme vidět nejen na Emily, ale i na ostatních celebritách, je ultimátní ikonou značky The North Face. Nuptse označuje pohoří v Himálaji, po kterém americká společnost bundu pojmenovala a roku 1996 ji uvedla na trh. Díky kvalitě, jednoduchému designu a relativně dostupné ceně se jedná o svrchní oděv, po němž sáhne mnoho lidí. Ať už je to hypebeast ze střední, horal, nebo celebrita.

BUNDA 1996 RETRO NUPTSE.
BUNDA 1996 RETRO NUPTSE. Zdroj: The North Face/propagační materiál

Můžeš zkusit, jestli je to opravdu takový power kousek, ve kterém po vzoru Emraty sbalíš svého crushe. 

Domů
Sdílet
Diskuse