Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2023 16:30
Čas čtení 2:16
refresher team

S REFRESHER+ můžeš ušetřit i stovky korun. Dostaneš zdarma lístky na koncerty a slevy do obchodů

S REFRESHER+ můžeš ušetřit i stovky korun. Dostaneš zdarma lístky na koncerty a slevy do obchodů
Zdroj: REFRESHER
REFRESHER REFRESHER BENEFITY
Uložit Uložené

Přečti si, jak získat 20% slevu na brýle světových značek, jako jsou Gucci, Guess či Prada, a na jaké koncerty se můžeš tento rok podívat úplně zdarma.

Členství v REFRESHER+ klubu je klíčem k exkluzivnímu obsahu, který jinde nenajdeš. To však není všechno, co s ním získáš. S variantami „Standard“ a „Premium“ obdržíš také přístup k benefitům v podobě slev na zajímavé produkty, akce i služby. Přijdeš si na své, ať už jsi milovník módy, nebo hudby. Tady je přehled benefitů, které můžeš využít.

Vstupenky na koncerty

Nabídku vstupenek pravidelně doplňujeme o nové interprety nejrůznějších žánrů. Momentálně jsou dostupné třeba vstupenky na vystoupení amerického experimentálního projektu Son Lux, který míří do Prahy 14. června. Už 21. května vystoupí v Praze drag queen Justin Dwayne Lee Johnson, který se proslavil pod uměleckým pseudonymem Alyssa Edwards. Alyssu můžeš znát z dokumentu s názvem Dancing Queen, který odvysílal Netflix, nebo z talentové show America's Got Talent

Jestli jsi fanoušek rapu, zbystři, protože 5. června můžeš vyrazit do pražského klubu Sasazu na koncert Pusha T. O dva dny později se ve Sportovní hale FORTUNA předvede americká folkrocková skupina The Lumineers, pro kterou je Praha jednou ze zastávek na světovém turné. Na turné se vydává i bývalý člen skupiny One Direction Louis Tomlinson. 19. října máš šanci vychutnat si jeho tvorbu živě v Praze. 

objev všechny benefity
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Louis Tomlinson (@louist91)

Sleva 50 % na kryt podle tvého výběru

Dalším benefitem je 50% sleva na e-shop Picasee, kde najdeš široký výběr kvalitních krytů, které ochrání tvůj telefon před poškrábáním i při pádu. Můžeš si vybrat z dostupných kolekcí nebo si navrhnout vlastní design, třeba s fotkou svého partnera nebo domácího mazlíčka. Ať si na e-shopu vybereš cokoliv, s REFRESHER+ to budeš mít za polovinu.

20% sleva na celý sortiment e-shopu Eyerim.cz

Brýle jsou nejen prostředkem na ochranu zraku, ale také doplňkem, který dokáže pozvednout outfit na vyšší úroveň. Na e-shopu Eyerim.cz si vybereš ze sortimentu dioptrických i slunečních brýlí nejrůznějších tvarů, stylů i značek. Kromě klasických pilotek Ray Ban nebo stylovek Prada tam najdeš také brýle vhodné na sport a brýle s filtrem modrého světla, které chrání oči při sledování obrazovek. Na to všechno můžeš uplatnit slevu 20 %.

sluneční brýle, žena, léto
Zdroj: Unsplash/Brooke Cagle

Čištění tenisek od Fresheru zdarma

Také miluješ ten pocit, když poprvé vyneseš nové tenisky, které září čistotou? Bohužel, většině z nás boty v tomto stavu příliš dlouho nevydrží. Tvoje staré tenisky však mohou opět svítit na celou ulici a vypadat jako nové, když je svěříš odborníkům z Fresheru. Jakožto členovi klubu REFRESHER+ ti je dokonce mohou vyčistit zdarma. Kromě tradičního odstranění nečistot zvládnou také vyztužit tvar tenisek nebo nabarvit podrážku.

chci členství v klubu refresher+

Jak na to?

Zaujaly tě benefity a chceš vědět, jak je získat? Je to jednoduché. Za to, že si zřídíš REFRESHER+ „Standard“ nebo „Premium“, dostaneš kredity, které můžeš následně za benefity vyměnit. S měsíčním členstvím získáš 150 kreditů za měsíc, za roční členství obdržíš 2 000 kreditů najednou. Každý z benefitů má jinou hodnotu vyjádřenou počtem kreditů.

V případě, že si jeden z nich vybereš a máš dostatečný počet kreditů, stačí kliknout na tlačítko „ZÍSKAT“. Jestliže se jedná o kamennou prodejnu, jako je Fresher, získáš vygenerovaný QR kód, který ukážeš personálu na pobočce. Tam ti ho označí jako použitý a dají ti slíbenou slevu. Pokud si vybereš online slevu, po kliknutí na tlačítko se ti vygeneruje slevový kód, který před potvrzením objednávky zadáš přímo na e-shopu. Kdyby se stalo, že ti kredity dojdou, máš možnost si je dokoupit nebo počkat na prodloužení členství. 

Zkrátka si vyber členství, které ti vyhovuje, užij si benefity a čti neomezeně veškerý obsah na webu s REFRESHER+. 

Domů
Sdílet
Diskuse