Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. června 2023 10:00
Čas čtení 2:23
refresher team

Top služby a e-shopy, které si zamiluješ: Ze tvých starých tenisek může být zase výstavní kousek

Top služby a e-shopy, které si zamiluješ: Ze tvých starých tenisek může být zase výstavní kousek
Zdroj: REFRESHER
REFRESHER REFRESHER BENEFITY
Uložit Uložené

Tyto firmy jsme si v Refresheru oblíbili a zařídili jsme pro tebe slevy na jejich produkty a služby.

Věčně špinavé tenisky, popraskané sklo na telefonu a zároveň předsevzetí, že začneš šetřit. Kdo by to neznal? My tedy ano. Proto jsme hledali služby a obchody, které nám s tím mohou pomoci.

Byli jsme úspěšní a tyto cool firmy se staly našimi partnery. Proto ti teď dáme nejen tipy na to, kam se obrátit, když potřebuješ opravit staré tenisky, nebo na jakém e-shopu najdeš brýle značek jako Gucci a Prada za zvýhodněné ceny. S členstvím „Standard“ a „Premium“ v klubu REFRESHER+ můžeš tyto služby dokonce využívat se slevou. Kromě přístupu k exkluzivnímu obsahu tak získáš možnost nakoupit výhodněji na oblíbených e-shopech nebo dostat vstupenky na koncert populárního interpreta úplně zdarma. 

objev refresher+ benefity

Ve Fresheru ti ze starých tenisek vykouzlí nové

Na to, jak dlouho průměrně vydrží lidem nové tenisky čisté, zatím neexistují odborné studie. Nicméně naším odhadem je to přibližně týden. Stačí jeden deštivý den a na tvých zářivě bílých converskách září především nánosy bahna. Na tyto případy jsou připravení odborníci ve Fresheru. Boty perfektně vyčistí a zrenovují tak, že je nikdo nepozná od nového kousku. Opraví prošoupané podrážky, zašijí prodřené paty a dobarví místa, která ztratila svůj původní vzhled. Kromě bot se postarají také o tvé kabelky, takže vyhazování milovaných kousků je konec. Ve Fresheru jim dodají nový dech a s REFRESHER+ budeš mít dokonce první čištění zdarma.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Fresher.cz (@fresher_cz)

Ochranný kryt na telefon s vlastním designem

Nejdůležitější funkcí krytu na telefon je samozřejmě ochrana před pádem a poškrábáním. Je to ale také doplněk, který vyjadřuje tvůj postoj k módě a osobitý styl. Na Picaseee.cz mají připravených hned několik kolekcí, ve kterých si vybereš, ať už miluješ divoké barvy, nebo hledáš univerzální klasiku. Můžeš si také nechat vyrobit kryt podle vlastního návrhu a nosit na něm třeba fotku svého partnera*partnerky nebo domácího mazlíčka. Zároveň prodávají ochranná skla, která pomáhají předcházet škrábancům a prasklinám na displeji. Když se staneš členem REFRESHER+, budeš mít tyto produkty za polovinu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Picasee (@picasee.eu)

Brýle světových značek za výhodnější ceny

Sluneční, dioptrické, sportovní i brýle na počítač. Všechny typy brýlí koupíš s členstvím „Standard“ a „Premium“ v oční optice Eyerim.cz s 20% slevou. Stylové kousky doplní tvůj look a ochrání oči před sluncem, modrým světlem z monitorů a dalšími vlivy, které je namáhají. V široké nabídce najdeš levnější produkty i nejnovější přírůstky kolekcí světových značek, jako je Versace, Prada nebo Saint Laurent. Součástí e-shopu je také outlet, kde pořídíš kvalitní značkové brýle za zlomek ceny.

Získat členství refresher+
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený eyerim (@eyerim.eyewear)

Na koncert s plnou peněženkou

Jsi člověk, který módu až tak neřeší a za ušetřené peníze raději vyrazí na koncert nebo za zábavou? Nevadí, i pro tebe máme benefity, které tě budou zajímat. Jako člen REFRESHER+ získáš také přístup ke vstupenkám na koncerty světových hvězd, jejichž nabídku pravidelně aktualizujeme. V současnosti můžeš vyrazit třeba na vystoupení BBNO$ nebo na koncert bývalého člena One Direction Louise Tomlinsona.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Louis Tomlinson (@louist91)

Jak získat členství REFRESHER+?

Přístup k benefitům dostaneš, jakmile si aktivuješ členství REFRESHER+ ve variantě „Standard“ či „Premium“. S měsíčním členstvím se ti každý měsíc připíše 150 kreditů, s ročním získáš 2 000 kreditů jednorázově. Tyto kredity pak můžeš vyměnit za zmíněné benefity. Když tě některý z nich zaujme, klikneš na tlačítko „ZÍSKAT“ a vygeneruješ si tak slevový kód, který zadáš přímo na e-shopu. Pokud se jedná o kamennou prodejnu, jako je Fresher, dostaneš QR kód. Ten ukážeš obsluze v prodejně, aby ti odečetla danou slevu. V případě, že toužíš po benefitu, na který nemáš dostatek kreditů, buď počkáš, až se ti s obnovením předplatného připíšou nové, nebo si je můžeš dokoupit

Užij si s REFRESHER+ slevy do e-shopů, vstupenky na koncerty světových hvězd a čti neomezeně exkluzivní obsah, který jinde nenajdeš.

Domů
Sdílet
Diskuse