Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. dubna 2023 14:14
Čas čtení 0:54
Kateřina Viková

Obrazem: Lady Gaga a Joaquin Phoenix sehráli ikonickou scénu z prvního Jokera. Podívej se, jak to filmovému páru sluší

Obrazem: Lady Gaga a Joaquin Phoenix sehráli ikonickou scénu z prvního Jokera. Podívej se, jak to filmovému páru sluší
Zdroj: Getty Images/Emma McIntyre
KULTURA JOKER 2 LADY GAGA
Uložit Uložené

Byly zveřejněny nejnovější fotografie z natáčení filmu „Joker: Folie à Deux“. Podívej se, jak Lady Gaga a Joaquin Phoenix reprodukují legendární scénu na schodech z prvního dílu.

Nejnovější fotografie z natáčení „Joker: Folie à Deux“ odhalují Lady Gaga a Joaquina Phoenixe, jak tančí na schodišti v Bronxu, které proslavil první film „Joker“. Jedna z nejpamátnějších (a zároveň nejkontroverznějších) scén ve filmu z roku 2019 představovala Phoenixe, jak tančí na schodišti poblíž Shakespeare Avenue v Bronxu v New Yorku. Kontroverze vzbudil hudební doprovod scény, skladba Rock and Roll Part 2 Garyho Glittera.

Lady Gaga a Joaquin Phoenix znovu vytvořili ikonickou scénu z prvního filmu Joker.Lady Gaga a Joaquin Phoenix mezi záběry.Lady Gaga a Joaquin Phoenix na natáčení Joker: Folie a Deux.Lady Gaga, Joaquin Phoenix a Todd Phillips na natáčení Joker: Folie a Deux.
Zobrazit galerii
(5)

Pokud neskončí na podlaze střižny, můžeme se i v druhém dílu Jokera těšit na scénu na schodech, tentokrát s Harley Quinn, kterou ztvární Lady Gaga. Na fotkách mají oba klaunský make-up, tancují, kouří a smějí se, zatímco štáb se připravuje na natáčení. Jaká hudba bude znít ve scéně na schodišti, zatím není známo.

Doporučeno
Joker 2: Takhle bude vypadat Lady Gaga jako Harley Quinn Joker 2: Takhle bude vypadat Lady Gaga jako Harley Quinn 26. března 2023 13:02

Joker: Folie à Deux se již několik týdnů natáčí na místech po celém New Yorku. Pokračování opět režíruje Todd Phillips. Detaily děje ale zůstávají tajné. Spekuluje se, že film bude muzikál a že se bude odehrávat hlavně v Arkham Asylum, kde se Phoenixův Joker jistě zamiluje do Harley Quinn v podání Lady Gagy.

Doporučeno
Sundá si střevíčky a spadne ti brada. Margot Barbie a Ken Gosling v novém traileru na snímek inspirovaný legendární panenkou Sundá si střevíčky a spadne ti brada. Margot Barbie a Ken Gosling v novém traileru na snímek inspirovaný legendární panenkou 5. dubna 2023 7:56

Původní Joker celosvětově vydělal přes 1 miliardu dolarů a stal se nejvýdělečnějším filmem s hodnocením R (nepřístupný dětem pod 17 let bez doprovodu) v historii. Získal 11 nominací na Oscara, včetně nejlepšího filmu a režie. Phoenix získal Oscara za nejlepšího herce a Hildur Guðnadóttir za originální hudbu. Warner Bros. uvede Joker: Folie à Deux do kin 4. října 2024.

Domů
Sdílet
Diskuse