Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. dubna 2023 7:56
Čas čtení 0:37
Kateřina Viková

Sundá si střevíčky a spadne ti brada. Margot Barbie a Ken Gosling v novém traileru na snímek inspirovaný legendární panenkou

Sundá si střevíčky a spadne ti brada. Margot Barbie a Ken Gosling v novém traileru na snímek inspirovaný legendární panenkou
Zdroj: Instagram/margotrobbieofficial
FILMY A SERIÁLY BARBIE FILM
Uložit Uložené

Do kin přichází první hraný film inspirovaný panenkou barbie. V hlavních rolích v něm zazáří Margot Robbie a Ryan Gosling. Podívej se na nejnovější trailer!

Nejedná se o první film o panence barbie. V minulosti vyšlo několik počítačově animovaných televizních a později i online streamovaných barbie filmů, tohle bude ale první hraný. Spolupracuje na něm několik producentských společností včetně Warner Bros., Heyday Film Production a Mattel Production.

Doporučeno
Smrtonosný Brumbál, Lewis Capaldi a kuchyně jak u Ramseyho na steroidech. Tyhle pecky najdeš v dubnu na Netflixu, Disney+ i HBO Smrtonosný Brumbál, Lewis Capaldi a kuchyně jak u Ramseyho na steroidech. Tyhle pecky najdeš v dubnu na Netflixu, Disney+ i HBO 3. dubna 2023 17:00

V téměř dvouminutovém teaser traileru je kromě spousty růžové vidět i náznak zápletky. Barbie je vykázána z Barbie Landu, protože není perfektní panenkou. Vydá se tak s Kenem do světa lidí najít skutečné štěstí. 

Ve filmu uvidíš kromě Goslinga a Robbie i spoustu dalších hvězd – třeba Emmu Mackey ze seriálu Sexuální výchova, Duu Lipu nebo Willa Ferrella. Nebude totiž jen jedna Barbie a jeden Ken. Stejně jako sis mohl*a koupit barbie doktorku a barbie sportovkyni, narazíš na ně i ve filmu.

Komedii režírovala Greta Gerwig (Malé ženy, Lady Bird), která na scénáři spolupracovala s Noahem Baumbachem (Marriage Story, Madagaskar 3) a podílelo se na ní mnoho tvůrců nominovaných na Oscara. Film půjde do kin 21. července.

Doporučeno
Vyšel emotivní trailer na Spider-Man: Across The Spider-Verse. Půjde o animák roku? Vyšel emotivní trailer na Spider-Man: Across The Spider-Verse. Půjde o animák roku? 4. dubna 2023 17:19
Domů
Sdílet
Diskuse