Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2023 17:00
Čas čtení 4:12
Radim Šlechta

Smrtonosný Brumbál, Lewis Capaldi a kuchyně jak u Ramseyho na steroidech. Tyhle pecky najdeš v dubnu na Netflixu, Disney+ i HBO

Smrtonosný Brumbál, Lewis Capaldi a kuchyně jak u Ramseyho na steroidech. Tyhle pecky najdeš v dubnu na Netflixu, Disney+ i HBO
Zdroj: Flickr/TaylorHerring/na voľné použitie
FILMY A SERIÁLY HBO MAX NETFLIX PROGRAM DISNEY+ PROGRAM NETFLIX
Uložit Uložené

Chceš si rychle vybrat film nebo seriál, ale skončíš u rozhodovací paralýzy s ovladačem? Přinášíme ti tipy, které by tě v dubnu neměly minout.

Duben na streamovacích platformách přinese hned několik zajímavých filmů i seriálů. Abys nemusel*a zdlouhavě vybírat, na co se v následujícím měsíci podívat, mrkni na náš předvýběr slibných děl. Do seznamu jsme zařadili pouze nové filmy a seriály, které mají na platformě premiéru. Za zhlédnutí stojí ale třeba momentálně streamovaný seriál Rain Dogs nebo nová řada Succession. A teď už k samotným premiérám, které by tě tenhle měsíc neměly minout.

Doporučeno
Seriály na víkend: Na HBO šplhá slizký pracháč Kieran Culkin a pobaví tě pořádně ostrá komedie ze dna Londýna Seriály na víkend: Na HBO šplhá slizký pracháč Kieran Culkin a pobaví tě pořádně ostrá komedie ze dna Londýna 31. března 2023 18:00

Petr Pan & Wendy

Na platformě Disney+ nás čeká další z předělávek oblíbené pohádky od Disney. V minulosti jsme se dočkali například Aladdinovy kouzelné lampy s Willem Smithem, diváky i kritiky oceňované Knihy džunglí nebo Popelky. Na starou slávu, která nerezaví, láká i Peter Pan a Wendy, kde se v roli legendárního záporáka Hooka objeví Jude Law. Uvidíme ale také seriálovou hvězdu Molly Parker (Walking Dead, Wonderland) a titulní dvojici ztvární debutující Alexander Molony a představitelka dětské Black Widow Ever Anderson.

Doporučeno
Sexuální otroci, kanibalismus a dětská práce. Temná realita skrytá v Disney pohádkách Sexuální otroci, kanibalismus a dětská práce. Temná realita skrytá v Disney pohádkách 20. ledna 2023 8:30

Trailer slibuje nově pojaté dobrodružství v Neverlandu tak, jak jsme na něj byli zvyklí v klasické kreslené pohádce z roku 1953 nebo v často opomíjeném snímku z roku 2003. Ukazuje nám barevná kouzla a rozličné magické bytosti, ale i temné jeskyně. Hrané předělávky klasických disneyovek jdou většinou na jistotu a servírují jednu písničku za druhou, pohádkově krásná místa a hlášky tak, jak je známe ze starých pohádek. Nezbývá než doufat, že se to u Petera Pana & Wendy povede stejně, jako to tvůrčímu týmu vyšlo třeba v Knize džunglí.

Premiéra: 28. dubna 2023
Kde se na film podívat: Disney+

Délka filmu: 1 hodina 46 minut
Režie: David Lowery
Hrají:
Jude Law, Alexander Molony, Ever Anderson, Alan Tudyk, Molly Parker, Yara Shahidi, Jim Gaffigan

Jevy

Skupinka žen ve středním věku se vydává vyšetřovat paranormální jevy, když vedoucí jejich skupiny zmizí. Španělský horor dorazí na Netflix v polovině dubna a pravděpodobně tak trochu naváže na sérii sebeironických hororových snímků, které jsme letos mohli vidět v kině.

Doporučeno
10 nejlepších českých hororů 10 nejlepších českých hororů 29. června 2022 11:30

Už v traileru si Fenómenas (Jevy) dělají legraci nejen ze sebe, ale i ze všech paranormálních aktivit, které jsme už v hororech viděli několikrát. Hlavní skupinka ale vypadá zajímavě a dynamika mezi nimi by mohla být zdrojem nejvtipnějších pasáží. Pokud se tenhle laskavý posměšek žánru tvůrčímu týmu povede, mohlo by se jednat o horor, ke kterému bude radost se vracet. Nezbývá než doufat, že Jevy nepropadnou.

Premiéra: 14. dubna 2023
Kde se na film podívat: Netflix
Délka filmu: 1 hodina 34 minut
Režie: Carlos Therón
Hrají: Toni Acosta, Fran Cantos, Emilio Gutiérrez Caba, Miren Ibarguren, Lorena López, Ivan Massagué, Gracia Olayo
Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 134153 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse