Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2023 18:50
Čas čtení 0:20
Veronika Dlesková

Vybrali jsme nejlepší memes k filmu Barbie

Vybrali jsme nejlepší memes k filmu Barbie
Zdroj: IMDB
FILMY A SERIÁLY BARBIE FILMY 2023
Uložit Uložené

Teaser na dlouho očekávaný snímek Barbie vyšel v úterý a přes noc se stal hitem internetu, stejně jako plakáty postav z filmu. Ty lidé brzy začali nahrazovat známými tvářemi. Refresher ti přináší výběr těch nejlepších memes, které z toho vznikly.

Film Barbie s Margot Robbie a Ryanem Goslingem v hlavních rolích míří do kin. Informovali jsme tě o tom v tomto článku. V úterý vyšel druhý teaser na tento snímek a spolu s plakáty jednotlivých postav zbořil internet.

Na plakátech se střídají postavy, které ve filmu vystupují, a u nich je krátký popisek. Na internetu se okamžitě objevily memes, ve kterých autoři dosazují za Barbie a Kena jiné známé osobnosti. Tady je výběr toho nejlepšího. 

Doporučeno
Sundá si střevíčky a spadne ti brada. Margot Barbie a Ken Gosling v novém traileru na snímek inspirovaný legendární panenkou Sundá si střevíčky a spadne ti brada. Margot Barbie a Ken Gosling v novém traileru na snímek inspirovaný legendární panenkou 5. dubna 2023 7:56
Barbie memes.Barbie memes.Barbie memes.Barbie memes.
Zobrazit galerii
(13)

Snímek režírovala Greta Gerwig a do kin půjde 21. července.

Domů
Sdílet
Diskuse