Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Lukáš Čelka
8. dubna 2023 v 13:32
Čas čtení 1:06

Otec nutil svého 10letého syna k sexu s dospělou ženou a natáčel si je na video. Nyní ho čeká 25 let za mřížemi

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Otec nutil svého 10letého syna k sexu s dospělou ženou a natáčel si je na video. Nyní ho čeká 25 let za mřížemi
Zdroj: Pexels/Sora Shimazi/volně k užití

Právník otce odůvodnil jeho naprosto nevhodné chování traumatem z dětství.

35letý muž z Detroitu minulý týden poznal svůj trest za sexuální týrání, kterého se dopustil na svém vlastním, teprve 10letém synovi. Jak píší Detriot Free Pass a Newsbreak, chlapce podněcoval k sexu s dospělou ženou. Celý incident zaznamenal na video, neboť byl na syna údajně hrdý. Přestože syn v sexuálním aktu s dospělou ženou už nechtěl pokračovat, otec ho nadále ke styku nutil.

7. dubna 2023 v 14:35 Čas čtení 0:34 Celníci našli v Sapě padělky známých značek v hodnotě 5 milionů. Prodejkyně je k nim sama zavedla, pak je chtěla napadnout Celníci našli v Sapě padělky známých značek v hodnotě 5 milionů. Prodejkyně je k nim sama zavedla, pak je chtěla napadnout

Podle slov právníka odsouzeného otce zažil i on v dětství podobné trauma, když ho v 9 letech opakovaně znásilnil příbuzný. V obhajobě chtěl poukázat na to, že se se sexuálním týráním v dětství sám nevyrovnal, a proto nedokázal vyhodnotit, co je špatného na tom, má-li dítě sex s dospělou osobou. Podle právníka odsouzený pocházel z rodiny, v níž to považovali za „normální“.

Nešlo o první incident

Jak dále píše portál, muž se zločinu dopustil během podmíněného stíhání za velmi podobné nevhodné chování z minulosti. Na listinu sexuálních deliktů se poprvé zapsal už v roce 2014. Podmínečně byl propuštěn v lednu roku 2020.

7. dubna 2023 v 14:03 Čas čtení 0:32 Král Karel III. otevře královské archivy. Badatelé chtějí zkoumat roli monarchie ve financování otrokářství Král Karel III. otevře královské archivy. Badatelé chtějí zkoumat roli monarchie ve financování otrokářství

Sex svého syna s dospělou ženou si muž natočil jen jedenáct měsíců po propuštění do podmíněného trestu. Na videu, které si nahrál na telefon, ho instruoval, jak má uspokojovat jeho partnerku, a dokonce ho nutil k opakovanému pohlavnímu styku. Video dokonce zveřejnil.

Před soudem muž nakonec dostal minimální trest za zločin, kterého se dopustil, a to 25 let vězení. Obžaloba s tímto benevolentním přístupem soudkyně nesouhlasila a žádala delší trest.

„Jelikož nejde o mužův první trestný čin a vzhledem k závažnosti a znepokojující povaze tohoto případu, není minimální trest, který může soud ze zákona uplatnit, přiměřený na ochranu veřejnosti ani neodráží závažnost daného trestného činu,“ argumentovali prokurátoři. Soud přesto považuje trest za dostatečný.

Domů
Sdílet
Diskuse