Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková TASR
10. dubna 2023 v 18:00
Čas čtení 0:35

Obrazem: Celý svět slaví Velikonoce. Na Ukrajině se ale stále bojuje

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Celý svět se ponořil do klidu velikonočních svátků. Válka na Ukrajině ale donutila miliony obyvatel opustit svůj domov a málokdo prožívá sváteční dny tak, jak by si přál. A boje stále pokračují.

Boje na Ukajině neustaly ani během velikonočních svátků. Jen během velikonoční neděle podniklo Rusko několik desítek útoků na města Bachmut a Avdijivka na východě Ukrajiny. Prostřednictvím Sky News o tom informuje TASR. 

10. dubna 2023 v 15:15 Čas čtení 0:33 Obrazem: Takto by skončil Ježíš, kdyby vstal z mrtvých v roce 2023. Místo na nebesa šup na titulku Vogue Obrazem: Takto by skončil Ježíš, kdyby vstal z mrtvých v roce 2023. Místo na nebesa šup na titulku Vogue

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v neděli sdělil své velikonoční poselství národu. „Ačkoli můžeme vyznávat různá náboženství, všichni věříme ve svobodu. Můžeme mít různé tradice, ale všichni máme jednu věc společnou touhu bránit svou vlast. Svátky slavíme v různé dny, ale jedno datum bude stejné pro všechny, pro Ukrajinu i celý svobodný svět. Bude to náš společný Den vítězství,“uvedl Zelenskyj.

Válka na Ukrajině během velikonočních svátků.Válka na Ukrajině.Válka na Ukrajině během velikonočních svátků.Válka na Ukrajině během velikonočních svátků.
Zobrazit galerii
(14)
Domů
Sdílet
Diskuse