Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Kam vycestovat na občanku? Našli jsme pro tebe letenky na květen do 1000 korun

Benátky (Itálie)

Místo odletu: Z Vratislavi

Termín: Od 10. května do 17. května 2023

Cena: 857 korun

Letecká společnost: Ryanair

benátky, itálie
Zdroj: Pexels/Pixabay


Jak by se ti líbila týdenní dovolená v romantických Benátkách? Nasedni tedy do letadla ve Vratislavi, které odlétá ve středu ráno (6:55), a za 1,5 hodiny budeš tam. Zpáteční let vychází na následující týden ve středu, a to v 8:05 ráno. Tentokrát ale nepřistaneš ve Vratislavi, nýbrž rovnou v Praze, a to v ranních hodinách v 9:20.

Zavři oči a představ si Benátky. Máš v hlavě odpočinek na pláži poblíž malého ostrova Lido nebo plavby loďkou po jednom ze stovek vodních kanálů, které spojují tohle malebné město? To vše a mnohem víc budeš mít na dlani v severoitalském městě, které se pro svou nezaměnitelnou atmosféru těší velké oblibě návštěvníků.

Doporučeno
Náklady na život v Česku versus u sousedů: Komu z průměrné mzdy zbyde jen 177 korun? Náklady na život v Česku versus u sousedů: Komu z průměrné mzdy zbyde jen 177 korun? 28. dubna 2023 v 6:00

Po nachozených kilometrech během toulání malebnými uličkami se nezapomeň zastavit na kávu, ke které si můžeš dát třeba proslulé severoitalské tiramisu. Za ochutnání také stojí tradiční pokrmy, jako je například rizoto vařené se sépiovým černým inkoustem nebo domácí těstoviny v sardelové omáčce. 

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 6 z 8
Domů
Sdílet
Diskuse