Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Kam vycestovat na občanku? Našli jsme pro tebe letenky na květen do 1000 korun

Brusel (Belgie)

Místo odletu: Z Vratislavi

Termín: Od 17. května do 31. května 

Cena: 906 korun

Letecká společnost: Ryanair

Brusel, Belgie
Zdroj: Pexels/Noah Frohn


Do Bruselu jakožto sídla NATO a některých institucí Evropské unie můžeš za výhodnou cenu letět ve středu kolem oběda (12:25). Startovací pozice je ve Vratislavi, přičemž cesta trvá 1 hodinu a 45 minut. V Bruselu tak přistaneš ve 14:10. Zpátky poletíš za 14 dní na konci května, což připadá opět na středu. Z Bruselu (14:35) do Vratislavi (16:15) to letí podobně.

Doporučeno
FOTO: V Praze vyrostlo centrum na komerční 3D tisk. Podívej se na vytisknuté lavičky, které brzy najdeš po městech a parcích FOTO: V Praze vyrostlo centrum na komerční 3D tisk. Podívej se na vytisknuté lavičky, které brzy najdeš po městech a parcích 4. května 2023 v 11:00

Brusel si můžeš celý projít za několik hodin. Symbolem města a jeho nejpopulárnější atrakcí je takzvané Atomium, což je ocelová stavba dosahující výšky 102 metrů, která znázorňuje model základní buňky krystalové mřížky železa zvětšené 165miliardkrát. Dalšími známými turistickými atrakcemi jsou čůrající chlapeček (Manneken Pis), bruselské náměstí Grande-Place nebo budovy Evropské komise a Evropského parlamentu. 

V Belgii nezapomeň ochutnat ani místní pokrmy. Jaké to jsou? Pravé čokoládové pralinky, stovky druhů místních piv, belgické hranolky nebo vafle, to vše a mnohem více najdeš na každém rohu bruselských ulic.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 7 z 8
Domů
Sdílet
Diskuse