Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti PUPPYNATOR.
22. května 2023 11:44
Čas čtení 2:40
Sponzorovaný obsah

Hledáte dárek ke Dni dětí? Co takhle tričko s vlastním potiskem?

Hledáte dárek ke Dni dětí? Co takhle tričko s vlastním potiskem?
Zdroj: PUPPYNATOR
ZAJÍMAVOSTI TIPY NA DÁRKY
Uložit Uložené

Vyberte své ratolesti ten nejlepší dárek.

Děti milují 1. červen. Je to přece jejich svátek – Mezinárodní den dětí. Kromě oslav tohoto svátku je to také první náznak blížících se letních prázdnin. Dopřejte jim v tento den úsměv navíc díky originálnímu tričku s vlastním potiskem.

Tričko s vlastním potiskem – tipy na dárek

Ať už vaše dítě rádo sleduje, nebo aktivně hraje fotbal, basketbal, volejbal, hokej, tenis nebo se věnuje jakémukoli jinému sportu, vhodným dárkem pro sportovní dítě je tričko s vlastním potiskem. Třeba s jeho oblíbeným sportovcem/sportovkyní nebo logem sportovního týmu, které můžete dát nejen na tričko, ale dokonce i na hrnek, polštář či mikinu.

tričko s potiskem
Zdroj: PUPPYNATOR

Potisk mikiny nebo trička pro syna a dceru

Trefit se do správného designu pro naše princezny nebo prince bude možná trošku větší výzva, ale nic, co by se nedalo zvládnout. Co takhle potisk mikiny s cool sloganem?

  1. Použijte jméno/přezdívku – v lepším případě do toho zakomponujte nápis „Nejlepší syn“.
  2. Použijte nejlepší vlastnosti – připomenete jim tím, jak moc jsou jedineční.
  3. Použijte nápisy – těmi se nedá nic pokazit a už vůbec ne těmi populárními, jako například: Princezny se rodí v (měsíc narození).
puppynator, trička s potiskem
Zdroj: PUPPYNATOR

Nápady na potisk trička pro syna

Tričkem nebo mikinou s vlastním designem se nedá nic pokazit. Přinášíme vám pár nápadů, které můžete použít k potisku trička nebo mikiny pro syna.

  1. Použijte jeho jméno – výhodou vlastního designu je, že můžete použít dokonce i přezdívku. Vždyť kdo by nechtěl tričko s vlastním jménem. A ​​za jménem můžete použít nápis „Nejlepší syn“.
  2. Použijte oblíbenou postavu – můžete zvolit nápis typu „Jsem Batman“ a spojit ho s logem Batmana či jeho postavou.
  3. Použijte nápisy „Syn – zrozen k dělání nepořádku“, „Mámin kluk“ nebo „Ticho – génius roste“.

Dárky ke Dni dětí pro celou rodinu

Stále velmi populární jsou dárky a zejména trička nebo mikiny pro celou rodinu. Působí velmi pěkně a mile. Spojují rodiny nejen zevnitř, ale i navenek. Pokud jste hrdí na svou rodinu, určitě by vám ani vašim nejbližším v šatníku takový kousek neměl chybět.

Potisk triček a dárky – táta/syn

Kreativní dárky táta/syn jsou, řekněme si upřímně, velmi roztomilé. Kdo by z nich nepadal do kolen? Staňte se lamači ženských i dívčích srdcí. Vytvořte si vlastní potisk triček a roztomilé dárky ve formě otec/syn. Tady je několik tipů:

  1. Já jsem tátův – pokud pláču, dejte mě tatínkovi
  2. Jaký otec – takový syn
  3. Velký šibal – malý šibal
  4. Velký muž – malý muž
  5. Ctrl + C – Ctrl + V
PUPPYNATOR
Zdroj: PUPPYNATOR

Nápady na dárky – máma/dcera

Každá máma je hrdá na svou dceru a každá dcera je vděčná za svoji maminku. Ohromte identickými dárky máma/dcera nebo kousky kreativně vymyšlenými tak, aby spolu ladily. S nápady vám pomůžeme:

  1. Me – Mini Me
  2. Královna – princezna
  3. Máma a dcera, kámošky na celý život
  4. Nejlepší máma na světě – nejlepší dcera na světě
  5. Ne všechny dívky jsou sladké, některé jsou štiplavé. Já jsem štiplavá.

Hrnek s oblíbeným nápisem jako dárek ke Dni dětí

Expecto patronum – kouzlo, které určitě alespoň jednou zaslechl každý. Možná je i vaše dítě fanouškem Harryho Pottera a tento nápis na hrnku se určitě stane jeho oblíbeným a vykouzlí mu úsměv na tváři. Podobný nápis můžete vyčarovat i na jiném dárku, nejen na hrnku. Může na něm být jméno nebo přezdívka dítěte. Díky tomu budete mít jistotu, že dáte svému dítěti při přípravě rodinné snídaně oblíbený hrnek.

PUPPYNATOR
Zdroj: PUPPYNATOR

Podložka pod myš s potiskem jako dárek

Dnešní děti tráví hodně času u počítače. To víme všichni a pokroku nezabráníme. Tak to alespoň vylepšíme originální podložkou pod myš s potiskem fotky. Může to být rodinná fotka, fotka vašeho dítěte s kamarády nebo s domácím mazlíčkem – ze všech bude mít vaše dítě určitě radost. Dokonce se nemusíte ani omezovat, můžete vytvořit například koláž z několika fotek.

PUPPYNATOR
Zdroj: PUPPYNATOR

Dětská kšiltovka s vlastním logem – hra Gigantický pong

Při této hře je vhodné se rozdělit do týmů třeba pomocí kšiltovek s logem týmu, které si můžete sami vymyslet. Je to super nápad, protože vaše rodina bude mít vlastní logo. Probuďte v sobě soutěživost hrou Gigantický pong. Tato hra je vhodná pro děti i dospělé, stačí vám k tomu kbelíky a tenisové míčky, které rozdělíte rovným dílem mezi týmy. Úkolem hráčů je trefit se všemi svými míčky do kbelíků soupeře.

Zpět
Sdílet
Diskuse