Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2023 9:39
Čas čtení 1:14
Ilona Hobzová

Karlos Vémola poprvé o prohře: Myslel jsem si, že vedu. Do střední váhy se vracet nechci

Karlos Vémola poprvé o prohře: Myslel jsem si, že vedu. Do střední váhy se vracet nechci
Zdroj: OKTAGON MMA
ČESKO KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA PATRIK KINCL ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Karlos Vémola se vyjádřil poprvé od sobotního souboje s Patrikem Kinclem, kterému na turnaji Oktagon 43 podlehl na body.

Karlos Vémola se v neděli poprvé vyjádřil k sobotní prohře na turnaji Oktagon 43, kde na body podlehl Patriku Kinclovi a ze zápasu si odnesl i nepěkná zranění. „Patrik je šampionem, tak to prostě je. Pokud chcete šampiona porazit, musíte ho přejet nebo ukončit, a to se mně bohužel nepovedlo,“ napsal Vémola na Instagram.

Žádný další hazard se zdravím

Vémola podle svých slov nastupoval do pátého kola s tím, že vede. „Kdybych věděl, že to tak není, nastoupil bych do posledního kola jinak a klidně bych riskoval i to, že se nechám knokautovat,“ uvedl. Zápas tak nevyšel podle jeho představ a titul ve střední váze obhájil Patrik Kincl. „I když dost lidí říkalo, že jsem to vyhrál, tak teď je to jedno, protože jsem to měl ukončit a nenechat nikoho na pochybách,“ doplnil Vémola.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)

Zároveň Vémola učinil zásadní kariérní rozhodnutí. Do střední váhy se prý vracet nehodlá. „To, co jsem provedl svojí rodině, přátelům, týmu a všem okolo se shazováním do 84, už opakovat nebudu, takže do týhle váhy se vracet nechci. Žádný další hazardování s vlastním zdravím. Jsou tady na to mladší a lepší kluci a moje tělo už to prostě nedává, to je fakt,“ vzkázal.

Vyjádřil se také k pozápasové tiskové konferenci, na kterou nedorazil. „Bohužel to moje oči v zápase dost odnesly a musel jsem rovnou do nemocnice na vyšetření.“ Dodal, že přestože respektuje soupeře a dokáže i po prohře plnit své povinnosti, zdraví bylo přednější. Patrik Kincl je ale zřejmě jiného názoru. Na tiskovce označil Vémolu za lháře, protože prý prohlásil, že po konci zápasu mu nehledě na výsledek podá ruku, což se nestalo.  

Doporučeno
Foto: Takto vypadal obličej Karlose Vémoly po bitvě se šampionem Kinclem Foto: Takto vypadal obličej Karlose Vémoly po bitvě se šampionem Kinclem 21. května 2023 10:09

Terminátor se nyní bude dávat dohromady, jeho kariéra prý ale ještě neskončila. „Mám s Oktagonem už domluvené zápasy a ty určitě dodržím, jsem přece jenom šampionem polotěžký váhy. Co bude dál, to se uvidí,“ sdělil.

Domů
Sdílet
Diskuse