Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Kiwi.
5. června 2023 12:30
Čas čtení 2:17
Sponzorovaný obsah

Kiwi ti zaplatí 10 tisíc eur, abys procestoval svět. Troufneš si?

Kiwi ti zaplatí 10 tisíc eur, abys procestoval svět. Troufneš si?
Zdroj: Kiwi
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tvůj cestovatelský sen se může stát skutečností. Tohle stačí udělat.

Léto je za rohem a ty pořád netušíš, kde, s kým a jak strávíš volné měsíce? Nebo ti stav tvého účtu zcela jasně naznačuje, že se letos žádné velké cestování nekoná? V tom případě pro tebe máme skvělou zprávu. Jen toto léto máš jedinečnou příležitost vyzkoušet si práci snů.

staň se world travel hackerem

Během 4 týdnů budeš cestovat, sbírat zážitky, plnit výzvy a tvým jediným úkolem bude vše zdokumentovat na sociální sítě. Tato práce není pro každého. Ale my jsme si jisti, že i ty se budeš chtít stát letním Travel Hackerem. Využij příležitost, kterou si pro tebe připravily společnosti Kiwi.com a Visa. Najdi si parťáka a zažijte spolu jedinečné léto.

Zjisti, jestli jsi ten pravý

Miluješ cestování, v žilách ti koluje krev dobrodruha a nezalekneš se ani náročnějších výzev? V tom případě je pro tebe pozice World Travel Hackera naprosto ideální.

Aby to však nebylo tak jednoduché, budeš kromě odvahy potřebovat ještě něco. Stejně smýšlejícího parťáka. Někoho, na koho se můžeš vždy spolehnout. Kiwi totiž hledá tým snů.

Jak vypadá ideální Travel Hacker tým? 
• znáte tipy a triky, jak během cestování ušetřit a užít si dovolenou „za babku“
• jste mistry v plánování a vytváření itinerářů s Kiwi.com
• nepotřebujete 100% pohodlí, pokud můžete ušetřit
• baví vás tvořit zábavný obsah na sociální sítě a o své cestovatelské tipy se rádi podělíte s ostatními

Pokud pocházíte z Evropy, mluvíte plynně anglicky a vaše pasy mají platnost alespoň 9 měsíců, v cestě za nezapomenutelným letním dobrodružstvím vám už nestojí vůbec nic.

World Travel Hacker, Kiwi, cestovanie
Zdroj: Kiwi.com

To, kolik si vyděláš, je jen na tobě

Pravidla jsou jednoduchá. Pokud splníš podmínky a staneš se letním World Travel Hackerem, tvůj tým dostane přesně 10 000 €, tedy přes čtvrt milionu korun. Tato částka bude rozdělena na jednotlivé cesty a výzvy, které budete společně plnit. To, kolik peněz vám zůstane v peněženkách, pak záleží jen na vaší šikovnosti.

Vaším úkolem bude natočit alespoň 6 YouTube videí, 10 reels na TikTok nebo Instagram a připravit minimálně 15 fotek.

Pokud jste skutečnými cestovatelskými hackery, pak jistě znáte spoustu triků, jak ušetřit. Čím více peněz se vám z počáteční sumy podaří ušetřit, tím více vám na konci 4týdenního cestování zůstane. Peníze, které ušetříte, si následně můžete nechat.

Kiwi,  World Travel Hacker, cestovanie
Zdroj: Kiwi.com

Jdeš do toho?

Myslíš si, že je pro tebe nabídka Kiwi.com a Visa jako stvořená? Potom neváhej a zapoj se do soutěže o jedinečný letní job. Od nezapomenutelných letních zážitků a 10 tisíc eur tě dělí už jen jeden krok.

Protože uchazečů o tuto pozici je opravdu mnoho, Kiwi.com a Visa se rozhodly pro výběrové řízení. To spočívá ve vytvoření zábavného, ​​ale především originálního videa v angličtině. V krátkém videu budete muset s parťákem ukázat, že jste ti praví.

Video musí být:
• v angličtině
• kvalitní
• originální, vtipné a poutavé
• plné tipů a triků

Video musíte natočit ve vašem rodném městě, které byste měli znát jako svoji dlaň. Při tvorbě videa se snažte být maximálně kreativní. Ukažte skryté poklady, neobvyklá místa nebo ulice, kterým je lepší se vyhnout. Jak upozorňuje Kiwi.com, vaším úkolem není nahradit místního průvodce. Vaším úkolem je být autentičtí.

Čím originálnější vaše společné video bude, tím vyšší je šance, že právě vy dva se stanete World Travel Hackery. Je jen na vás, jestli nahrajete video s audiokomentářem, nebo s hudbou a titulky. Nerozhoduje formát ani délka, ale kvalita, obsah a vaše kreativita. Inspirovat se můžete například Kiwi influencery, dejte si ale pozor na kopírování.

Hotové video následně nahrajte na web Kiwi.com společně s přihláškou.

Přihlas se do soutěže
Domů
Sdílet
Diskuse