Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. července 2023 6:00
Čas čtení 3:41
Richard Balog

Módní inspirace na léto: Takto se oblékají ženy, které ovládají všechny fashion trendy a triky

Módní inspirace na léto: Takto se oblékají ženy, které ovládají všechny fashion trendy a triky
Zdroj: Instagram/@janatini
MÓDA
Uložit Uložené

KTERÝ OUTFIT BYS NOSIL*A I TY? Známé módní influencerky vytáhly ze svých šatníků svěží letní kombinace plné vzdušných topů, krátkých šatů, šortek i slušivých sandálů. Inspiruješ se?

Letní sezóna, složená z hudebních festivalů, dovolených nebo prodloužených víkendů s přáteli, je po módní stránce specifická – dopřává maximální volnost, a tak většinu z nás na několik týdnů přemůže odvaha, respektive kreativita, jejímž výsledkem jsou outfity, které si zasluhují pozornost.

Červnový výběr nejlepších outfitů českých a slovenských influencerek obsahuje 10 fotografií, v nichž nalezneš svěží dávku inspirace. Záleží jen na tobě, zda vsadíš na nadčasový minimalismus a odvážné střihy, ve kterých vynikne tvůj sex-appeal, anebo upřednostníš sportovně-pohodlnou klasiku se sukní a teniskami.

Alexandra Sedláčková
Zdroj: Instagram/@alexsedlackova

Alexandra Sedláčková    @alexsedlackova 

Úvod červnového výběru nejlepších outfitů v podání českých a slovenských módních ikon otevíráme tímto horkým letním lookem Alexandry Sedláčkové, která ti ukáže, jak snadno spojit sezónní trendy s nadčasovými kousky oblečení – v tomto případě pomocí zkráceného trička s krátkými rukávy a béžové lněné maxisukně. K dokonalému kontrastu dochází díky růžovým botám na podpatku s květinovým zdobením a pletené tašce do ruky stejné barvy.

Zmínit musíme ovšem také kombinaci elegantních šperků ze žlutého i bílého zlata, jež vynikla v celé své kráse.

Zorka Hejdová
Zdroj: Instagram/@zorkahejdova

Zorka Hejdová    @zorkahejdova

Minimalismus nikdy nebyl víc sexy než nyní v podání Zorky Hejdové. V asymetrickém saku od slovenského návrháře Michaela Kováčika a v sofistikovaných botách na podpatku z dílny módního domu Bottega Veneta nám vzala dech. Bílá barva české moderátorce a influencerce velmi sluší a z našeho pohledu jde o dokonalý letní outfit vhodný na (téměř) jakoukoli společenskou událost. Co ty na to?

Ivana Mentlová
Zdroj: Instagram/@ivanamentlova

Ivana Mentlová    @ivanamentlova

Pokud nejsi fanouškem klasických letních outfitů, inspiraci možná najdeš v luxusním looku, o který se postarala Ivana Mentlová v ulicích Prahy.

Uznávaná česká návrhářka má originální styl oblékání, který nepodléhá sezónním trendům. Důkazem toho je tento monochromatický chic outfit v černém schématu. Tomu dominují především průhledné síťované boty se stříbrnou sponou, jaké nevidíš každý den. Skvělou volbou se ukázaly být také úzké kalhoty ve zvonovém střihu a sako se širokými rameny (pravděpodobně z dílny módního domu Saint Laurent).

Třešničkou na dortu jsou doplňky v podobě klasické kabelky Chanel a hedvábného šátku kolem hlavy. Cena tohoto outfitu je více než 350 tisíc korun.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse