Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2023 17:30
Čas čtení 0:23
Veronika Dlesková

Galerie: Soutěž o nejvtipnější fotku domácích mazlíčků zná své finalisty. Která tě rozesmála nejvíce?

Galerie: Soutěž o nejvtipnější fotku domácích mazlíčků zná své finalisty. Která tě rozesmála nejvíce?
Zdroj: Comedy Pet Photo Award
ZAJÍMAVOSTI FOTOGRAFOVÁNÍ ZPRÁVY ZE SVĚTA ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Podívej se na nejzábavnější fotografie domácích mazlíčků z celého světa. Je nám jasné, že se alespoň jednou zasměješ.

Soutěž vytvořili profesionální fotografové Paul Joynson-Hicks a Tom Sullam, aby zvýšili povědomí o dobrých životních podmínkách domácích mazlíčků a ocenili přínos, kterým jsou domácí mazlíčci pro lidi. 

„Všichni milujeme své domácí mazlíčky zvláště když nás rozesmějí (což ti mí dělají denně). Tato fotografická soutěž je oslavou všech chlupatých, opeřených i šupinatých kamarádů, kteří nás udržují v pohodě, v kondici, při smyslech a v dobré společnosti,“ uvádí organizátoři soutěže. 

Doporučeno
Foto: Toto je opravdu démonická stvůra z hlubin. Vědci objevili nový druh černého žraloka Foto: Toto je opravdu démonická stvůra z hlubin. Vědci objevili nový druh černého žraloka 13. července 2023 17:17

Oba fotografové, kteří soutěž založili, organizují další obdobné klání. Jeho hlavními aktéry jsou ale divoká zvířata. Právě na základě úspěchu této soutěže vznikla ta o nejzábavnější fotografii domácích mazlíčků. 

Nejzábavnější fotografie domácích mazlíčků.Nejzábavnější fotografie domácích mazlíčků.Nejzábavnější fotografie domácích mazlíčků.Nejzábavnější fotografie domácích mazlíčků.
Zobrazit galerii
(13)
Domů
Sdílet
Diskuse