Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2023 v 11:00
Čas čtení 4:58
Ondřej Jarůšek

10 nejlepších her pro dva. U těchto her se budeš s kámošstvem královsky bavit

10 nejlepších her pro dva. U těchto her se budeš s kámošstvem královsky bavit
Zdroj: Hazelight Studio/EA
TECH GAMING NEJLEPŠÍ HRY TIP NA HRY
Uložit Uložené

Střílečky, plošinovky, adventury, RPG řežby. Ať už máš v oblibě jakýkoliv žánr, máme pro tebe super tipy. Jejich společným jmenovatelem je hraní ve dvou či více lidech společně u jedné televize.

Vítej u našeho nového herního výběru. Tentokrát jsme se zaměřili na multiplayerové hry, které si můžeme užít ve dvou (nebo více) hráčích či hráčkách společně na gauči. Právě tak totiž bývá hraní často ještě zábavnější. Nezáleží přitom na tom, jakému žánru holduješ. Máme tipy pro všechny. V samotném závěru pak na tebe čeká anketa, kde můžeš dát hlas svému favoritovi, který je podle tebe tou nejlepší hrou pro dva. Nejedná se o žebříček, ale seznam, následující pořadí je proto náhodné.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš legendární Mafii? Otestuj své znalosti o kultovní české hře KVÍZ: Jak dobře znáš legendární Mafii? Otestuj své znalosti o kultovní české hře 13. července 2023 v 8:30

It takes Two

It Takes Two
Zdroj: Hazelight Studio/propagační materiál

Studio Hazelight Studios nejenže u titulu It takes Two potvrdilo své kvality, ale dokonce ještě předčilo očekávání. Jejich hra z roku 2021 je dějově zaměřená na rozpadající se rodinu. Rodiče se rozvádí a malá dcerka se utápí ve smutku. Jednoho dne se však její rodiče ocitnou uvězněni v těle loutek, společnými silami tak musí překonávat jednu překážku za druhou a snad se i pokusit zachránit manželství. Hra se pyšní jak povedenou zápletkou, tak i skvělou hratelností a designem úrovní. Každý z hráčů má svou roli a oba si musí vzájemně vypomáhat. It takes Two bylo v roce 2021 na prestižních The Game Awards vyhlášeno nejlepším titulem roku, a pokud ve tvé herní knihovně stále chybí, doporučujeme to napravit.

Overcooked! 2

overcooked
Zdroj: Team17/propagační materiál

Chceš si vyzkoušet, jaké by to bylo pracovat v restauraci? Ve hře od tvůrců z Team17 a Ghost Town Games máš tu možnost. Jen se připrav na to, že to bude pořádně šílené. Ve hře Overcooked! 2 tvým úkolem bude připravovat zákazníkům a zákaznicím jejich objednané pokrmy. Že to nezní tak náročně? Teď si představ, že se ti kupí jedna objednávka za druhou, běháš z místa na místo, musíš sekat, krájet, vařit, mýt nádobí a to vše pod přísným časovým limitem. A hlavně nic nepoplést a nespálit! Naštěstí na to nebudeme sami. Overcooked! 2 nabízí kooperaci až pro čtyři hráče či hráčky, se kterými si můžete dělit úkoly, abyste náročné zákazníky a zákaznice uspokojili. Vaření jídla nikdy nebyla větší zábava. Nevěříš? Vyzkoušej a přesvědč se na vlastní kůži.

A Way Out

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse