Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Co si pustit o víkendu: Slovenská tarantinovka, Karel Gott a mýval ti o víkendu pomohou odpočívat

Poslední díl Strážců Galaxie vstoupil do kin 4. května letošního roku. Už nyní se na něj ale můžeš podívat na Disney+. Pokud fandíš marvelovským filmům, rozhodně by ti poslední Guardians of the Galaxy neměl uniknout. Čeká tě nálož akce, drsného humoru, ale také intenzivní emoce.

Třetí díl známé série zkoumá původ populární postavy mývala Rocketa. Jeho temná minulost plná nelidských testů na zvířatech se promítá i do současnosti skupiny strážců. Franšíza se poprvé opravdu hluboce zabývá existenciálními problémy a traumaty a po prvních dvou dílech je příjemná změna sledovat osud i jiných postav než Petera Quilla. 

Pokud se ti ale spíš než u komedií chce prožít víkend v jakési nostalgii, zavítej na KVIFF.TV. Na platformě Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech na tebe totiž čeká skvělý nezávislý snímek Aftersun s Paulem Mescalem v hlavní roli. V kontextu jedné dovolené se podíváš do vztahu mladého otce a jeho dcery, kdy se oba snaží najít svoje místo v životě. 

Doporučeno
Tipy na víkend: na Netflix míří erotická komedie s hvězdou Sex Education i elitní spratci Tipy na víkend: na Netflix míří erotická komedie s hvězdou Sex Education i elitní spratci 26. července 2024 v 16:00

Aftersun tě dokáže rozplakat smutkem i dojetím, zvládne otevřít staré rány, ale stejně dobře je také hojí. Užiješ si krásnou kameru, minimalistické a velmi realistické výkony hlavní dvojice a film s tebou určitě zůstane ještě hodně dlouho.

Na SkyShowtime tě tento týden potěší například loňský horor Úsměv a na HBO Max si nově můžeš pustit dokument o Karlu Gottovi s názvem Karel. Pokud se chystáš strávit víkend u rodičů, může být právě cesta nejslavnějšího českého zpěváka tím pravým.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse