Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2023 13:39
Čas čtení 1:38
Denisa Šútorová

The Rock koupil dům bojovníkovi UFC, který spal v tělocvičně na gauči. Teď si sem můžeš vzít své děti, řekl

OSOBNOSTI DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON UFC
Uložit Uložené

Kromě toho, že se The Rock zavázal postarat se o všechny domácí potřeby, doplnil také jeho šatník kvalitním tréninkovým vybavením. „Dobří lidé dělají věci pro dobré lidi. Tečka,“ napsal jeden z fanoušků na Twitteru.

Po velkorysém gestu Taylor Swift, která věnovala bonus 55 milionů dolarů celému týmu The Eras Tour, přichází další dobrá zpráva. Tentokrát Dwayne Johnson, známý spíše jako The Rock, překvapil bojovníka UFC Thembu Gorimba darováním domu. Do té doby měla být Gorimbovou střechou nad hlavou tělocvična v Miami, kde spal na gauči. Mimo jiné mu po prohraném debutovém zápase s AJem Fletcherem zůstalo na účtu asi sedm dolarů (zhruba 150 korun).

Jak informoval LAD Bible, po prohře s Fletcherem si bojovník zajistil druhý zápas proti Japonci Takašimu Satovi, který byl naštěstí pro Gorimba vítězný. Rukavice z tohoto zápasu a část svého tréninkového vybavení později prodal za vysokou částku 7 000 dolarů (153 tisíc korun), kterou odmítl utratit za sebe. Místo toho peníze investoval do instalace vodního čerpadla ve své rodné vesnici v Zimbabwe.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Podle The Rocka bylo Gorimbovo gesto v jeho vlastní nouzi šlechetné. Chtěl Gorimba vidět na vlastní oči, a proto ho navštívil v tělocvičně, kde poskytoval rozhovor. Setkání bylo pořádně emotivní. Už tehdy se šuškalo, že The Rock dokonce hodlá Gorimbovi darovat dům, ale to byly zatím jen spekulace.

Doporučeno
Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři 31. března 2024 14:00

Podle posledních zpráv měla hollywoodská hvězda dostat Gorimba z tělocvičny pod záminkou, že ho chce představit svému příteli, který má v Miami velmi dobré kontakty. Místo toho ho přivedla do jeho nového domu. Spekulace o velkorysém daru se tak nakonec potvrdily.

Themba nejprve nechápal, proč jsou na neznámém místě zarámované fotografie jeho rodiny. Dwayne Johnson mu později předal klíče a řekl: „Tvůj příběh mě tak dojal, a když jsem zjistil, že spíš na gauči v tělocvičně, tak spaní na gauči už neexistuje. Tohle je tvůj dům.“ „Vítej doma. Teď si sem můžeš přivést své děti,“ dodal. Celý okamžik ti přinášíme ve videu níže.

Kromě toho, že se zavázal, že se postará o veškeré náklady na provoz domu, vybavil The Rock jeho šatník kvalitním tréninkovým vybavením. Nadšený Themba mu prozradil, že by se příští rok rád stal šampionem UFC a tvrdě na tom pracuje. Dalším krokem je přivést s sebou rodinu.

 

„Máš úžasné srdce, The Rocku. Bůh ti žehnej,“ ozývá se na Twitteru. „Dobří lidé dělají věci pro dobré lidi. Tečka,“ přidává se další fanoušek. Nečekaným darem The Rock obhájil svůj status jednoho z nejštědřejších lidí v Hollywoodu. Koneckonců to není poprvé, co někoho obdaroval. Také své matce koupil nový byt jako poděkování za to, že ho vychovala. Daroval i auto muži, který mu pomohl, když Dwayne sám neměl kde bydlet. 

Domů
Sdílet
Diskuse