Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Stylista českých hvězd, hot model i sekáčový maniak. Top 5 mužských profilů na Instagramu, které nesmíš minout, pokud žiješ módou
Deon Hinton
Zdroj: Instagram/@okdeon

Deon Hinton    @okdeon

Umělec tělem a duší, dvacetiletý Deon Hinton, si za krátký čas vybudoval velmi slušné renomé v oděvním průmyslu. Když spolupracoval s módními domy Dior, Gucci, Prada, Margiela nebo Dior, pokaždé přinesl svůj jedinečný pohled na jednotlivé produkty.

Hinton má velice jemnou estetiku s dokonalým citem pro detaily. S lehkostí kombinuje high fashion modely s klasickými siluetami tenisek a základními kousky, které najdeš v obchodech jako COS, Massimo Dutti apod. za výhodné ceny. Podle jeho Instagramu usuzujeme, že blízko má také k elegantnímu stylu s vintage nádechem.

Deon Hinton
Zdroj: Instagram/@okdeon

Na vlně klasické mužské elegance z období šedesátých a sedmdesátých let minulého století se nesou i oba outfity, které jsme vybrali jako ukázku Hintonova vkusu. První je vyskládaný z modelů ze společné kolekce módního domu Dior a návrháře Eliho Russella Linnetze. Nejvíce nás zaujaly úzké sluneční brýle ve světle modrém odstínu, které vytvořily skvělý kontrast k saku s dvouřadým zapínáním i pletenému svetru.

Doporučeno
Queer móda: Balenciaga od hlavy až k patě i celý outfit ze sekáče. Jak se obléklo návštěvnictvo Prague Pridu a co vzkazuje hejtrům Queer móda: Balenciaga od hlavy až k patě i celý outfit ze sekáče. Jak se obléklo návštěvnictvo Prague Pridu a co vzkazuje hejtrům 8. srpna 2023 v 13:00

Druhá fotografie pochází z přehlídky kolekce Gucci Cruise 2023. Hinton vypadal jako rocková hvězda v černých kovbojských botách, které sladil se zvonovými kalhotami a sakem.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 4 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse