Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Stylista českých hvězd, hot model i sekáčový maniak. Top 5 mužských profilů na Instagramu, které nesmíš minout, pokud žiješ módou
Filip Vaněk
Zdroj: Instagram/@filipvanek

Filip Vaněk    @filipvanek

V domácím prostředí chceme vidět víc mužů, jako je Filip Vaněk, který neustále zkouší nové věci, střihy, materiály, struktury a jejich vzájemné kombinace. Nejvyhledávanější český stylista, jenž spolupracuje mimo jiné s Monikou Marešovou, Leošem Marešem, Simonou Krainovou, Darou Rolins a dalšími známými osobnostmi, má vytříbený vkus a skvělý cit pro moderní městský styl.

Filip Vaněk je člověk, který neobléká dobře jen své klienty, ale i sebe, a patří mu náš velký obdiv.

Filip Vaněk
Zdroj: Instagram/@filipvanek


Zkušený český stylista na první fotografii zkombinoval široké džíny s tmavě modrým textilním kabátem s ikonickou čtverečkovanou podšívkou Burberry a s šedou mikinou stejného módního domu s výrazným logem.

Doporučeno
Fotbalový dres a streetwear? „Match“ made in heaven Fotbalový dres a streetwear? „Match“ made in heaven 15. srpna 2023 v 13:00

V druhém outfitu nás oslovil pohodlnou kombinací, když sladil široké kalhoty s armádním vzorem s koženými mokasíny Dr. Martens, se vzorovaným svetrem a s kloboukem značky Kangol. Ten proslavili rapeři v období osmdesátých a devadesátých let. Všechno spolu hraje navzdory tomu, že každý kousek je jiný. Skvělá práce, kterou se můžeš inspirovat.

S/O si zaslouží i další muži, kteří se nevešli do nejužšího výběru, ale jejich styl stojí za tvou pozornost, respektive inspiraci, a to jmenovitě Jean-Claude Mpassy, Allen Onyia, Luka Sabbata, Jordan Hames nebo Nickelson Wooster.
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 5 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse