Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Stylista českých hvězd, hot model i sekáčový maniak. Top 5 mužských profilů na Instagramu, které nesmíš minout, pokud žiješ módou
Willy Iffland
Zdroj: Instagram/@willy

Willy Iffland    @willy

Pokud hledáš výjimečné módní nápady, určitě bys měl poznat Willyho Ifflanda. Je inspirativním módním nadšencem, ale i zakladatelem vlastní značky s názvem Prozess a géniem streetwearu.

Willy patří mezi největší sběratele tenisek v Evropě a ve svém šatníku má desítky limitovaných modelů včetně všech provedení siluety Air Jordan 1 od Travise Scotta nebo modely Nike s rukopisem návrháře Virgila Abloha a značky Off-White™. Právě sbírka obuvi vynesla rodáka z Lipska mezi nejlepší módní influencery mezi muži.

Willy Iffland
Zdroj: Instagram/@willy

Jako příklad Willyho neobyčejného citu pro streetwear jsme vybrali dvojici outfitů s odlišným charakterem. Na první fotografii má 33letý influencer oblečenou černou plisovanou soupravu od nové oděvní značky Pure Intention®, kterou sladil s vintage teniskami Adidas Originals v modrém provedení a nylonovou cestovní taškou Prada.

Doporučeno
Sneakers, boots, a dokonce i baleríny. Toto jsou momentálně ty nejvíc hot boty Sneakers, boots, a dokonce i baleríny. Toto jsou momentálně ty nejvíc hot boty 8. srpna 2023 v 12:00

Druhému outfitu dominuje speciálně upravená letecká MA-1 bunda z rukou návrháře Rafa Simonse pro Pradu, přičemž celkový vzhled dotváří textilní šortky v béžové barvě a tenisky Nike Air Penny II SP x Stussy.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 3 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse