Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Stylista českých hvězd, hot model i sekáčový maniak. Top 5 mužských profilů na Instagramu, které nesmíš minout, pokud žiješ módou
Eric Brain
Zdroj: Instagram/@ericbrain_

Eric Brain    @ericbrain_

Přehled v oděvním průmyslu má také Eric Brain – editor magazínu Hypebeast, který je součástí každého týdne módy, kde před fotografy pózuje v outfitech v pouličním stylu s nádechem luxusu i vintage.

Brit se zálibou v nakupování z druhé ruky má na Instagramu přibližně 20 tisíc followers. Zejména ty mladší dokáže nadchnout díky nekonvenčním kombinacím. Nevyhýbá se oblečení z ženských ready-to-wear kolekcí ani občasným bizárkovým kouskům. 

Eric Brain
Zdroj: Instagram/@ericbrain_

Na dvou příkladech, které jsme vybrali, můžeš vidět, že Brain se nebojí barev, vzorů ani kombinace naprosto protikladných materiálů. Oběma outfitům dominují růžové tenisky Adidas Originals Gazelle v úpravě od módního domu Gucci. A také svrchní vrstvy – na první fotografii vidíš pracovní bundu ze spolupráce značek Carhartt WIP a Marni a na druhé dlouhý kabát se čtverečkovaným vzorem od Balenciagy.

Doporučeno
Vše za 5 korun aneb navštívili jsme nejlepší sekáče na severu Čech Vše za 5 korun aneb navštívili jsme nejlepší sekáče na severu Čech 6. srpna 2023 v 11:00

Pokud nechceš splývat s davem nudných spolužáků nebo kolegů, v módním stylu Erica Braina najdeš dostatek zajímavých kombinací pro každý den.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse