Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2023 6:22
Čas čtení 0:35
Veronika Dlesková

Lars von Trier hledá partnerku, novou múzu shání přes video na Instagramu

Lars von Trier hledá partnerku, novou múzu shání přes video na Instagramu
Zdroj: TrustNordisk
FILMY A SERIÁLY DÁNSKO LARS VON TRIER
Uložit Uložené

Režisér snímků Nymfomanka, Dogville nebo Idioti se ve svých sedmašedesáti letech pokouší najít lásku. Řekl to ve videu, jež zveřejnil na svém instagramovém účtu spolu s e-mailovou adresou, na které ho zájemkyně mohou kontaktovat.

Lars von Trier je mezi milovnicemi a milovníky kinematografie známý svými kontroverzními náměty i výroky mimo filmové plátno. Šestasedmdesátiletý režisér ale opět překvapil, když minulý týden na svém instagramovém účtu zveřejnil video, ve kterém oznamuje, že hledá přítelkyni. Ta mu současně má být i múzou. 

Součástí „inzerátu“ je i popis dánského režiséra. Dozvídáme se v něm mimo jiné to, že žije s Parkinsonovou chorobou, OCD a „v současné době kontrolovaným alkoholismem“. Dvakrát rozvedený von Trier má v plánu natočit ještě pár snímků a k tomu by potřeboval múzu, již se rozhodl najít pomocí sociálních sítí, kterým, jak sám přiznává, moc nerozumí. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bill.mrk.lars (@bill.mrk.lars)

Vítěz Zlaté palmy z filmového festivalu v Cannes přiznává, že náměty jeho scénářů nejsou veskrze pozitivní. Spíše má zálibu v sadomasochismu, psychosexuálních obsesích a nemocech. „Ve správný den v té správné společnosti ale mohu být okouzlujícím partnerem,“ dodává

Domů
Sdílet
Diskuse