Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Letenky na podzim: Odleť k moři do Dubaje nebo do Egypta za hubičku

Místo odletu: z Vratislavi

Termín: od 25. října do 1. listopadu 2023

Cena: 3 471 korun

Letecká společnost: Ryanair, Volotea

santorini
Zdroj: Pixabay/Rusell Yan

 
Řecké ostrovy oslňují tisíce turistů a turistek po celém světě. Aby také ne. Výhledy na sopky a ikonické bílé budovy s modrými kopulovitými střechami na pozadí azurového moře zkrátka berou dech. Pokud ti máme vyjmenovat místo, kde zažiješ jedny z nejhezčích západů slunce, Santorini se s přehledem řadí do naší top trojky. 


Jak se sem dostat? Jednoduše z polské Vratislavi s krátkým přestupem v řeckých Athénách, zpátky pak poletíš podobně. Trasa vždy trvá kolem pěti hodin. Letenky jsme ti naplánovali tak, aby sis Santorini mohl*a užít zhruba na týden. 

3. Hurgada (Egypt)

Místo odletu: z Prahy

Termín: od 26. listopadu do 13. prosince 2023

Cena: 3 422 korun

Letecká společnost: Wizz Air, EasyJet

hurgada, egypt
Zdroj: Unsplash/Adrian Dascal


Egypt je již po řadu let oblíbenou destinací Čechů a Češek, neboť je zde celoročně krásné počasí. Proč tedy nevyrazit na výlet do Hurghady i na podzim? Stačí z Prahy nasednout do letadla a s přestupem v Římě se sem dostaneš jen za pár tisíc korun. Zpátky pak poletíš za 17 dní s přestupem v Miláně. 

 
Letovisko Hurghada je ideálním místem nejen pro plážovou dovolenou, ale i procházky po krásném přístavu Marina. Nejvíce to tady však žije večer a v noci, kdy je celá přístavní promenáda včetně mešity osvícená. Milovníci a milovnice adrenalinu by si pak určitě neměli nechat ujít terénní džípy přes písečné duny a štěrkovité kopce.

2. Málaga (Španělsko) 

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse