Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Letenky na podzim: Odleť k moři do Dubaje nebo do Egypta za hubičku

Místo odletu: z Prahy

Termín: od 4. do 17. listopadu 2023

Cena: 1 795 korun

Letecká společnost: Ryanair

Malaga
Zdroj: Wikimedia/ volně k užití


Jižní oblast Španělska, nazývaná také Andalusie, je známá dlouhými písečnými plážemi a krásnými historickými městy, jako je Málaga, Sevilla či Granada. A právě do prvního zmíněného města se dostaneš až za směšnou cenu – 1 795 korun. Jak na to? Odlet jsme ti naplánovali na sobotu ráno z pražského letiště. Trasa Praha–Malága (i naopak) trvá zhruba 3,5 hodiny. Do Prahy se pak vrátíš za necelé dva týdny, a to v pátek dopoledne (10:25). 


V Málaze se budete neustále cítit jako na výletě. Ve městě si užiješ nejen městskou pláž se sazově černým pískem, ale také přírodní zázraky, kde si užiješ i trochu adrenalinu. Řeč je například o Caminito del Rey, což byl kdysi nejnebezpečnější chodník, nebo o národním parku El Torcal de Antequera.

1. Barcelona (Španělsko)

Místo odletu: z Prahy

Termín: od 7. do 14. listopadu 2023

Cena: 1 272 korun

Letecká společnost: Vueling

barcelona
Zdroj: Unsplash/Ken Cheung


Posledním a nejlevnějším tipem jsou letenky do Barcelony. Opět se nachází ve Španělsku, tentokrát se jedná o druhé největší španělské město, hned po Madridu. Ať už vyhledáváš unikátní architekturu od Antonia Gaudího, nebo odpočinek na pláži, to vše budeš mít jako na dlani.


Do Barcelony se nejlevněji dostaneš ve všední den. Konkrétně jsme pro tebe našli letecký spoj na úterý večer (21:00) z Prahy, přičemž zpátky se vrátíš přesně za týden v úterý ráno (9:50). Cesta tam i zpět vždy trvá kolem 2,5 hodiny a letenky tě vyjdou na tisícovku. Tak neváhej, než to smažou!

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse