Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2023 15:00
Čas čtení 1:54
Tereza Šnajdrová

Hledáš způsoby, jak ušetřit víc peněz? Máme pro tebe užitečný tip

Hledáš způsoby, jak ušetřit víc peněz? Máme pro tebe užitečný tip
Zdroj: Pixabay/volně k užití
TECH FINANCE FINANČNÍ GRAMOTNOST
Uložit Uložené

Mrzí tě, že neušetříš třeba tolik peněz jako ostatní? Stáhni si appku Spendee a nauč se šetřit!

Inflace je čím dál vyšší, zdražuje se jídlo, bydlení a hlouběji do kapsy musíš sáhnout i tehdy, když s přáteli vyrazíš na pivko. Ušetřit nějaké peníze je rok od roku obtížnější, ale my ti poradíme, jak na to. Často se totiž stává, že tu zaplatíš kilo, tu zase dvě kila a líťo zmizí, ani nevíš kam. Pořiď si appku Spendee, měj svoje finance pod kontrolou a ušetři si na vysněnou dovolenou nebo cokoli, po čem jen toužíš.

Doporučeno
Chceš dobrůtky ze Starbucks i dalších míst v Praze s 50% slevou? Víme, jak je získat Chceš dobrůtky ze Starbucks i dalších míst v Praze s 50% slevou? Víme, jak je získat 10. srpna 2023 19:00

Aplikace Spendee je pochopitelně zcela zdarma a stáhnout si ji můžeš na iPhone i Android. Uživatelsky jednoduchá appka ti poslouží k optimalizaci rozpočtů i sledování toho, kam putují tvoje těžce vydělané penízky. 

„Držet se cílů je daleko lehčí, když máte možnost vidět všechny své finanční návyky a jejich dopady na jednom místě! Buďte organizovaní tam, kde na tom záleží. Vezměte odpovědnost do svých rukou a zjistěte, kde vyhazujete peníze z okna a kde můžete ušetřit. Staňte se se Spendee pánem svých peněz, ať vám už jen slouží,“ hlásá vývojářstvo.

pan Krabs
Zdroj: Paramount Pictures/propagační materiál

Podívej se, za co nejvíce utrácíš

Můžeš mít třeba pocit, že za nic zbytečně neutrácíš, ale tvoje peníze z účtu stále mizí do neznáma. Jenže teď si to spočítej. Kilečko za Spotify Premium, pár stovek za streamovací platformy, tu si koupíš pitíčko, tu zase nějaký ten pišingr a hned máš vítr v peněžence.

A tady přichází kouzlo aplikace Spendee. Tuhle vychytávku si totiž můžeš propojit se svojí internet bankou a appka bude automaticky řadit do kategorií vše, co jen utratíš na cestě z práce nebo ze školy. Udělá tak práci za tebe a ty už jen pak se zděšením zjistíš, kolik peněz vyhodíš za blbůstky.

Doporučeno
I akvarijní rybka udrží pozornost déle? Máme pro tebe 10 vychytávek, jak získáš zpátky ztracené flow I akvarijní rybka udrží pozornost déle? Máme pro tebe 10 vychytávek, jak získáš zpátky ztracené flow 27. srpna 2023 11:00

Díky aplikaci Spendee se třeba i naučíš finanční gramotnost! Na jednom místě totiž budeš mít všechny svoje výdaje i příjmy, v přehledných grafech se ti bude ukazovat, za co utrácíš nejvíce peněz, a vychytané statistiky ti navíc pomůžou k tomu, abys z příští výplaty ušetřil*a o něco víc. Appka ti také umožní vytvořit si rozpočet, kterého se budeš snáze držet, a jakmile se dostaneš do červených čísel, vyvojářstvo tě vyhlásí. Ne, neboj, pouze tě upozorní, že tento měsíc už bylo utrácení až až. Ze svých statistik se navíc můžeš učit a uvidíš, jak si vytvořit finanční rezervu. 

A to ještě není všechno, Horste!

Aby toho nebylo málo, appka Spendee má i další skvělé funkce. 

> Rozpočty: Na dodržení finančních cílů.

> Peněženky: Pro uspořádání hotovosti, bankovních účtů nebo různých příležitostí.

> Sdílené peněženky: Ke společné efektivní správě financí v domácnosti s partnerem či spolubydlícími.
> Cizí měny: Na pohodlné zvládnutí cestovních výdajů.

> Štítky: K označení a hlubší analýze transakcí.

> Tmavý režim: Pro šetrnější používání pro oči.

> Webová verze: Na analýzu financí na větším displeji.

> Bezpečná synchronizace dat: Aby data zůstala soukromá, důvěrná a v bezpečí.

A když zavoláš ještě dnes, získáš appku v akci 1 + 1 zdarma! Tak na co ještě čekáš? Stahuj Spendee a šetři.

Domů
Sdílet
Diskuse