Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. srpna 2023 19:00
Čas čtení 1:47
Tereza Šnajdrová

Chceš dobrůtky ze Starbucks i dalších míst v Praze s 50% slevou? Víme, jak je získat

Chceš dobrůtky ze Starbucks i dalších míst v Praze s 50% slevou? Víme, jak je získat
Zdroj: se souhlasem Starbucks
ZAJÍMAVOSTI ČESKO PRAHA
Uložit Uložené

Stáhni si appku a zachraň jídlo za skvělou cenu.

Zajímáš se o životní prostřední, chceš zamezit plýtvání jídlem nebo prostě jen potřebuješ ušetřit? Pak je pro tebe tou správnou volbou appka Nesnězeno. V ní totiž podniky ze tvého okolí inzerují své nesnědené dobrůtky, které si můžeš zakoupit se slevou, o níž se ti ani nezdálo. Je libo croissant ze Starbucks, pizzu za kilo nebo trdelník za pade?

Doporučeno
Kvíz: Která česká řeka je nejdelší a který rybník je největší? Otestuj své znalosti o Česku Kvíz: Která česká řeka je nejdelší a který rybník je největší? Otestuj své znalosti o Česku 6. srpna 2023 8:30

Ať už chceš luxusní burger, poctivou svíčkovou, sushi, nebo nejrůznější pišingry, v appce Nesnězeno najdeš všechno, na co máš jen chuť. To vše se slevou 50 % i více.

„Až 1/3 potravin skončí v koši. Nesnězeno nabízí jednoduché řešení, jak zabránit zbytečnému plýtvání jídlem. Nesnězeno je platforma, prostřednictvím které podniky prodávají dobroty z daného dne nebo pochoutky, kterým se blíží datum expirace. Ty ušetříš, a navíc zachráníš jídlo, které by bez tebe musel podnik ze zákona zlikvidovat. Šetříš nejen peníze, ale i životní prostředí,“ píše vývojářstvo aplikace. 

Aplikaci již používá více než 100 tisíc lidí v Česku, zachráněno díky ní bylo více než 45 tisíc porcí jídla a ti, kteří si něco přes Nesnězeno zakoupili, ušetřili na jídle už dva miliony korun!

Stačí pár kliků a jídlo máš doma

Registrace do aplikace Nesnězeno je velmi jednoduchá. Appku si stačí stáhnout v App Storu nebo na Google Play a pak už jen vyplníš své jméno. Vybírat z pokrmů můžeš hned dvěma způsoby. Buď si otevřeš sekci lokalita, kde na mapě uvidíš všechny podniky kolem tebe, které nabízejí svoje výrobky se slevou, nebo můžeš jít do obchodu a filtrovat nabídku přesně podle toho, na co máš chuť. 

Doporučeno
Queer móda: Balenciaga od hlavy až k patě i celý outfit ze sekáče. Jak se obléklo návštěvnictvo Prague Pridu a co vzkazuje hejtrům Queer móda: Balenciaga od hlavy až k patě i celý outfit ze sekáče. Jak se obléklo návštěvnictvo Prague Pridu a co vzkazuje hejtrům 8. srpna 2023 13:00

V aplikaci si pak kromě občerstvení můžeš zakoupit třeba květiny nebo dárkové balíčky. Taková featura přijde vhod, pokud zapomeneš na něčí narozeniny nebo třeba jen nebudeš mít čas vyrazit do ulic velkoměsta.

Jedinou nevýhodou aplikace je, že nenabízí dodání. Cokoli si tak z její nabídky vybereš, pro to si také budeš muset sám*sama zajet.

Nesnězeno
Zdroj: Nesnězeno/volně k použití

Příklady dobrůtek, které koupíš s velkou slevou

Stále nemáš představu o tom, co všechno na Nesnězeno koupíš? Abychom ti ukázali, o co přicházíš, pokud appku ještě nemáš ve svém telefonu, vybrali jsme ty nejlepší nabídky z našeho okolí (Holešovice).

Podnik Co nabízí Cena
Snack Time Pizza balíček 92 korun (původní cena 185 korun)
Bistro FRESH

Mix dobrot (může obsahovat bagel, panini, sendvič, fresh, jogurt, obložený chléb nebo salát)

125 korun (původní cena 250 korun)
Arza Kebab Libanonský balíček (1× porce jídla libanonské kuchyně podle aktuální nabídky) 90 korun (původní cena 180 korun)
Trdlokafé Palladium Balíček s trdelníkem 49 korun (původní cena 99 korun)
Náš chléb – Vaše pekárna Balíček s překvapením (může obsahovat pečivo, domácí džemy, termixy, oříšky, pomazánky a spoustu dalšího) 100 korun (původní cena 200 korun)
Starbucks Balíček (obsahuje sladké i slané dobroty podle aktuální nabídky) 105 korun (původní cena 210 korun)
Domů
Sdílet
Diskuse