Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. srpna 2023 9:36
Čas čtení 0:59
Ondřej Jarůšek

Kulturistka Věra Mikulcová slaví další obrovský úspěch! Na Masters Olympia se umístila v nejlepší desítce

Kulturistka Věra Mikulcová slaví další obrovský úspěch! Na Masters Olympia se umístila v nejlepší desítce
Zdroj: poskytnuto Věrou Mikulcovou
SPORT POSILOVÁNÍ A CVIČENÍ
Uložit Uložené

Nejznámější česká kulturistka Věra Mikulcová se na prestižních závodech Masters Olympia umístila na osmé příčce.

Soutěž Masters Olympia, která se pořádá tento víkend v rumunské Kluži, se vrátila po více než deseti letech. Představují se na ní veteráni a legendy kulturistiky nad 40 let. Jak Mikulcová řekla, účast na takto prestižní akci je pro ni splněným snem. Ze závodů si nakonec odváží i krásné osmé místo, které vybojovala mezi sedmnácti pozvanými kulturistkami z celého světa.

„Skončila jsem v top 10, takže jsem strašně spokojená. Moc vám děkuju a děkuju moc Janě (její partnerka, pozn. red.) za podporu, bez ní bych to nezvládla,“ řekla Mikulcová s dojetím. Zároveň poděkovala všem, kteří jí fandili na dálku.

Doporučeno
Kulturistika je závislost, kvůli formě jste na hranici života a smrti, říká Slavoj Bednář před Masters Olympia Kulturistika je závislost, kvůli formě jste na hranici života a smrti, říká Slavoj Bednář před Masters Olympia 23. srpna 2023 11:00
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Vera Mikulcova (@veramikulcova)

Mikulcová na sociálních sítích sdílela kromě fotek i video ze své volné sestavy. „Moje volná sestava na Olympia Masters 2023, tak jsem se jí bála, ale nakonec jsem to zvládla a užila si to za velké podpory fanoušků,“ napsala k příspěvku na Instagramu.

V kategorii ženské kulturistiky na Masters Olympia zvítězila Reshanna Boswell, která loni soutěžila i na Ms. Olympia.

S Věrou Mikulcovou jsme v minulosti udělali obsáhlý rozhovor, ve kterém zmínila, že její největší metou je dostat se právě na Ms. Olympia. Za Česko se na Ms. Olympia v minulosti představily například Eva Sukupová či Jitka Harazímová, která se dokonce v roce 2005 umístila na čtvrtém místě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Vera Mikulcova (@veramikulcova)

Na Masters Olympia bude během neděle soutěžit také český kulturista Slavoj Bednář. O jeho motivaci, začátcích a mnohém dalším si můžeš přečíst v našem rozhovoru.

Domů
Sdílet
Diskuse