Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
28. srpna 2023 15:49
Čas čtení 0:42
Richard Balog

Drake předvedl jedinečný růžový pár tenisek Nike Glide na koncertě v Los Angeles

Drake předvedl jedinečný růžový pár tenisek Nike Glide na koncertě v Los Angeles
MÓDA
Uložit Uložené

Custom provedení retro modelu je prací Dominica Ciambroneho ze společnosti The Surgeon, která se specializuje na luxusní úpravy tenisek, oblečení a doplňků.

Zatímco všichni netrpělivě čekáme na vydání alba For All The Dogs, Drake pokračuje ve velkém severoamerickém koncertním turné s názvem It's All A Blur, na kterém s ním vystupuje i 21 Savage.

Kromě nezapomenutelné show se spoustou významných hostů, jedinečných projekcí a efektů kanadský raper nezapomíná ani na svoji image, když předvádí jeden skvělý outfit za druhým nebo rozdává kabelky Chanel a Hermès. Aktuálně nás o tom přesvědčil během vyprodaného koncertu v Los Angeles.

Na pódium vyběhl v custom modelu tenisek Nike Glide, který byl zahalen do růžového barevného schématu s metalickými prvky v mezipodešvi.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa THE SURGEON (@thesurgeon)

Retro basketbalové tenisky Nike Glide x NOCTA jsou prací Dominica Ciambroneho ze společnosti The Surgeon, která se specializuje na luxusní úpravy tenisek, oblečení a doplňků.

Ciambrone při návrhu vsadil na nepřehlédnutelné barevné schéma, když použil dva odstíny růžové v lesklé povrchové úpravě, které doplnil o chromové detaily s nápisem NOCTA. Champagne Papi sladil obuv s širokými kalhotami a s motorkářskou bundou, pod kterou měl oblečené nadrozměrné tílko ve fialové barvě.

Nike Glide, NOCTA, The SurgeonNike Glide, NOCTA, The SurgeonNike Glide, NOCTA, The Surgeon
Zobrazit galerii
(3)
Domů
Sdílet
Diskuse