Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Canon.
7. září 2023 9:00
Čas čtení 1:21
Sponzorovaný obsah

Lady Hoonigan radí, co je potřeba k tvorbě kvalitního contentu. Tyhle triky si můžeš osvojit i ty

Lady Hoonigan radí, co je potřeba k tvorbě kvalitního contentu. Tyhle triky si můžeš osvojit i ty
Zdroj: Archiv Lady Hoonigan
TECH ANYA TAYLOR-JOY AUTOMOBILY VIDEO
Uložit Uložené

Natočit úspěšné video nemusí být jednoduché, ale díky tipům od zkušené influencerky to zvládneš levou zadní.

Lady Hoonigan je motoristická nadšenkyně, profesionální drifterka, vášnivá kaskadérka a streamerka. Sledovat, jak se tato královna okruhu vydává na vzrušující jízdu plnou akce a adrenalinu, můžeš i ty. Nahlédni do jejího života a sleduj, jak se s vášní a energií pouští do nových zážitků. 

Kromě rychlých aut a školení driftování se věnuje také natáčení videí na YouTube a Instagram, kde má téměř 400 tisíc followerů. Pomáhají jí v tom nejen znalosti, které získala studiem filmové produkce a herectví, ale také technika od značky Canon.

Lady Hoonigan používá Canon Creator KIT

Časy, kdy bylo potřeba utratit majlant za drahou techniku, už jsou dávno pryč. CANON EOS R50 CREATOR KIT, který používá i Lady Hoonigan, je důkazem, že kvůli kvalitnímu zařízení nemusíš vykrást banku.

Co všechno tenhle balíček obsahuje?

Za prvé mikrofon DM-E100 – stereofonní mikrofon s vysokou kvalitou zvuku, který zachytí každý zvuk, jako bys byl*a přímo u jeho zdroje. Citlivost –40 dB a úhel 120 stupňů jsou tou správnou kombinací pro skvělý zvuk ve tvých videích.

Také obraz ve 4K kvalitě tě dostane. Přenese diváky přímo do děje a ukáže jim svět očima profesionála. A ne, nemusíš se bát šumu ani za slabého osvětlení, protože CANON EOS R50 se postará, aby bylo všechno tak, jak má.

Canon ví, co je potřeba pro tvorbu úspěšného obsahu, proto do kitu přidal i ministativ HG-100TBR. Tento chytrý stojan je jako stvořený k tomu, abys mohl*a točit bez omezení. Při natáčení nemusíš stát na jednom místě, můžeš se volně pohybovat.

Skvělá zpráva je, že na tento kit můžeš uplatnit speciální slevu. Lady Hoonigan ti dává možnost získat CANON EOS R50 CREATOR KIT s dodatečnou slevou 15 %. Stačí si toto vyšperkované balení pořídit na e-shopu Fotoškoda od 21. srpna do 10. září a použít slevový kód „LADYH15“.
kup si CANON EOS R50 CREATOR KIT

Takže neváhej a udělej první krok k natáčení vlogů a vytváření úspěšného obsahu na sociálních sítích. S CANON EOS R50 CREATOR KIT je to snadnější než kdy dřív. Přidej se k tomu, co dělá Lady Hoonigan, a začni streamovat a vlogovat jako profesionál.

Domů
Sdílet
Diskuse