Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Samsung.
13. září 2023 15:50
Čas čtení 0:54
Sponzorovaný obsah

5 minut stačí pro lepší spánek: Řekni nám, jak se ti spí, a vyhraj smart watch od Samsungu

5 minut stačí pro lepší spánek: Řekni nám, jak se ti spí, a vyhraj smart watch od Samsungu
Zdroj: Pexels / Ketut Subiyanto
ZDRAVÍ KVALITA SPÁNKU ZDRAVÝ SPÁNEK
Uložit Uložené

Jestli patříš k lidem, jejichž den začíná až po první kávě, zbystři.

Možná máš pocit, že spíš dostatečně dlouho na to, aby si tělo odpočinulo. Tak proč se pořád cítíš unavený*á? Protože rozhodující není délka, ale kvalita spánku. A ta závisí na vícero faktorech – například jestli se před spaním vystavuješ modrému světlu, v kolik hodin chodíš spát atd. Ačkoliv tě sledování rozkošných zvířátek na TikToku před spaním uklidňuje, rozhodně nepřispívá k tomu, že se ráno probudíš svěží.

Zjisti, jestli dobře spíš, a vyhraj chytré hodinky

Špatné spánkové návyky má spousta lidí tak zažité, že si jich často ani nevšimnou. Proto je dobré mít pomocníka, který tvůj spánek pohlídá a doporučí ti, jaká opatření zavést, aby sis v noci opravdu odpočinul*a. K tomu ti pomohou chytré hodinky Samsung Galaxy Watch6, které sledují jednotlivé fáze spánku a vyhodnocují jejich kvalitu. Na základě výsledků ti pak doporučí vhodný režim přes den.

Dobrá zpráva je, že tyhle hodinky můžeš získat zdarma. Stačí vyplnit krátký dotazník níže, kam zadáš svou e-mailovou adresu, a automaticky se tak zapojíš do soutěže se značkou Samsung. Výherce budeme na zadaný e-mail kontaktovat, takže ho nezapomeň doplnit.

Dotazník se týká spánku a nezabere ti víc než 5 minut. Otázky ti pomohou zamyslet se nad tím, proč jsi přes den unavený*á a co ti může s kvalitou spánku pomoci. V dotazníku najdeš také užitečné tipy, na co si dát pozor, pokud se chceš po probuzení cítit opravdu svěží.

Domů
Sdílet
Diskuse