Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Sedm typů šatů, které za chvíli uvidíš v každém obchodě

6. S peříčky

Pokud tuto sezonu hledáš něco opravdu výjimečného a extravagantního, šaty s peříčky jsou pro tebe jako stvořené. Přestože je do tohoto podzimu uvedly právě Bottega Veneta či Giambattista Valli, svou cestu si na seznam trendů vybojovaly i díky červenému koberci v Cannes či aktuálně probíhajícímu filmovému festivalu v Benátkách.

leoniehanne, feathersdress
Zdroj: Instagram/Leonie Hanne

Na peříčka na šatech už několik let nedá dopustit ani známá německá influencerka Leonie Hanne, která v šatníku miluje okázalost. Nutno totiž podotknout, že jde o extravagantní trend, který nemusí vyhovovat každému. Do šatníku si jím ovšem rozhodně přineseš dynamiku i nekonečný šmrnc.

glashosereeMARQUES' ALMEIDA
zara
Zobrazit galerii
(6)

7. Se střapci

Pro ty, které v outfitu zbožňují hravost, házíme do trendů i střapce. Ať už nenápadné bílé, dramatické černé, či metalické, tento prvek přidá jakémukoli outfitu pohyb.

Doporučeno
Random mládě z Thajska neovládlo sítě jen proto, že je tak cute. Za popularitou Moo Deng stojí věda i internetová toxicita Random mládě z Thajska neovládlo sítě jen proto, že je tak cute. Za popularitou Moo Deng stojí věda i internetová toxicita 21. září 2024 v 7:30

Přestože šaty se střapci působí jako vystřižené z příručky o boho stylu, svůj původ mají ve 20. letech minulého století, které jsou známé také jako „roaring twenties“. Toto období bývá spojováno s extravagantní a dekadentní módní scénou a třásně byly častým prvkem na šatech, které zdůrazňovaly volnost, zábavu a excentričnost.

patbo
Zdroj: Instagram/Patbo

Ať už si vybereš styl 20. let, nebo spíš zatoužíš po kovbojských botách, je to jen na tobě. Na podzim 2023 je schválily módní domy Dior, Alexander McQueen či Valentino a my ti je vřele doporučujeme.

na-kdliya, fringeddresssirpinko, fringeddress
Zobrazit galerii
(6)
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 4 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse