Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Sedm typů šatů, které za chvíli uvidíš v každém obchodě

4. Luxusní červené

Červená není na seznamu podzimních trendů poprvé. Už v předchozích letech ji totiž do svých kolekcí zařadily módní domy Prada či Gucci. Tato romantická a zároveň sexy barva ale nabere tuto podzimní sezonu pořádně luxusní twist. Letos vynikne na okázalých střizích z exkluzivních materiálů, jako je hedvábí či satén.

haileybieber
Zdroj: Getty Images/Raymond Hall/GC Images)

Kromě značek Valentino, Jacquemus a Loewe přivítala podzim s červenými šaty i naše oblíbená fashionistka Hailey Bieber. V luxusních šatech od Ermanna Scervina z kolekce podzim/zima 2023 působila jako chodící reklama na trendy. Rovněž oceňujeme výběr účesu, personalizovaný náhrdelník a v neposlední řadě lodičky od značky Maison Ernest. Teď už určitě víš, jak na to!

HUGOMANGOproenzareddress
Zobrazit galerii
(6)

5. Pletené

Podzim bez úpletových šatů jako by ani nebyl. Nadčasová a univerzální klasika, kterou ve svých sezonních kolekcích představily značky Burberry, Chanel, Ralph Lauren i Balenciaga, vypadá stejně dobře v zemitých odstínech i ve výrazných barvách.

Doporučeno
Tohle jsou TOP podzimní módní trendy podle ChatGPT. Trefila se AI do toho, co se nosí? Tohle jsou TOP podzimní módní trendy podle ChatGPT. Trefila se AI do toho, co se nosí? 1. října 2024 v 7:00

Ať už sáhneš po jemnější struktuře, nebo výrazném pleteném vzoru, klíčová je při tomto trendu především délka. V případě pletených šatů ti rozhodně doporučujeme vsadit na midi či maxi střih, který lichotí postavě a zvýrazní tvé křivky.

dresstrends
Zdroj: Instagram/Ezgi Findik

Bonusem je, že k dosažení efektního looku nepotřebuješ moc. Modely, které jsme pro tebe vybrali, jsou totiž samy o sobě skvělými statement kousky.

Jak tyto šaty nastylovat, ti ukáže turecká influencerka Ezgi Findik. Skvělým doplňkem, na který se vyplatí vsadit, je vhodná obuv. Podle toho, jaký styl preferuješ, ti doporučujeme zvolit vysoké boty, výrazné kozačky nebo martensky.

editedremainaninebingNA-KD
Zobrazit galerii
(6)
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 3 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse