Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2023 17:00
Čas čtení 1:48
Adéla Švehlíková

Stylové láhve na vodu, které slouží i jako módní doplněk. Tyhle nebudeš chtít pustit z rukou

Stylové láhve na vodu, které slouží i jako módní doplněk. Tyhle nebudeš chtít pustit z rukou
Zdroj: Propagační materiál/HydroFlask, Freshlabels, Mybottle
MÓDA
Uložit Uložené

Horké letní dny jsou sice za námi, dodržování pitného režimu se však vztahuje ke každému ročnímu období. K tomu ti jednoznačné pomohou i designové láhve na pití, které ztělesňují nejen funkci, ale také stylový počin.

Kabelka, sluneční brýle nebo hodinky. Klasické módní doplňky, které dokážou obohatit každý look. Co ale třeba láhev na vodu? Už neplatí, že tekutiny musíš přenášet pouze kvůli pitnému režimu. Se stylovou láhví ti můžou sloužit i jako samostatný doplněk fitu. 

Kendall Jenner.
Kendall Jenner. Zdroj: Getty Images/Kendall Jenner


Dalším důvodem, proč sáhnout po opakovaně použitelné láhvi na vodu, je i úspora peněz. Balená voda z obchodů je podstatně dražší než ta z kohoutku, ekonomičtějším krokem je tak doplňovat si svou vlastní láhev. Ve spojitosti s láhvemi je kladen velký důraz také na udržitelnost. Nakupování PET láhví z obchodu se tak nevyplatí jen finančně, ale i ekologicky. V neposlední řadě je nezbytným faktorem také funkčnost. Nikdo netouží po láhvi, která propouští vodu a hrozí riziko toho, že poleje všechny věci v tašce. 


Ideální láhev by měla uživateli poskytnout všechny zmíněné věci. A měla by trochu vypadat, přece jenom se jedná o věc, kterou máme na očích na denní bázi. Abychom ti však usnadnili výběr, připravili jsme pro tebe přehled těch nejstylovějších láhví, které nalezneš na trhu. 

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse