Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Stylové láhve na vodu, které slouží i jako módní doplněk. Tyhle nebudeš chtít pustit z rukou

Hydro Flask

Značka Hydro Flask je doslova ikonou všech znovu použitelných láhví. Nabízené termosky jsou vyrobeny z nerezové oceli a disponují spolehlivostí z hlediska nepropustnosti. Produkty Hydro Flask ztělesňují jednoduchý čistý design, který podléhá funkci. Jedná se tak o univerzální piece s nadčasovou siluetou, který nemusíš schovávat v kabelce. Vybírat lze jak ze třech typů víček, tak z nepřeberného množství barev. Naším favoritem jsou však termosky v barvě Agave. 

Hydro Flask.
Hydro Flask. Zdroj: Propagační materiál/HydroFlask

Kinto 

Pro milovníky čistých linií a minimalistického designu jsou trefou do černého láhve od japonské značky Kinto. Tato společnost si zakládá na funkčnosti a estetice v duchu japonské tradice, produkty z její dílny jsou tak zárukou kvality po všech stránkách. Termosky jsou vyrobeny z nerezové oceli, přičemž jejich povrch je opatřen odolnou úpravou zabraňující poškrábání. Ať už se rozhodneš pro vychlazenou kolu, nebo horký čaj, Kinto láhev je schopna udržet optimální teplotu nápoje. 

Kinto.
Kinto. Zdroj: Propagační materiál/Freshlabels

MiiR

Produkty americké značky MiiR jsou bezesporu prémiovým zbožím na trhu s termoskami. Teplotu nápoje udrží až po 12 hodin, přičemž láhve jsou kromě vody určeny také na pivo. Plusem je také doživotní záruka a příspěvek procenta hrubých tržeb neziskovým organizacím zabývajícím se ochranou životního prostředí. Kromě všech zmíněných superlativ není sekundární ani design, který je založen na jednoduchosti a geometrii. Materiálem je chirurgická nerezová ocel.

MiiR.
MiiR. Zdroj: Propagační materiál/Freshlabels

Lund London

Pokud bychom měli hodnotit pouze vizuální stránku, láhve z dílny Daniela Lunda Savage by bezesporu obsazovaly přední příčky. Organický design a oblé linie připomínají figurky ze hry Člověče, nezlob se a neskutečně nás baví. Každý z produktů prochází důkladným procesem navrhování až k realizaci, kdy je také ručně dotvořen. Termoskám nechybí ani termoizolační vlastnosti a kvalitní materiál z nerezové oceli. Přidanou hodnotou produktů je i iniciativa značky podporovat projekty zaměřující se na klimatickou krizi.

Lund London.
Lund London. Zdroj: Propagační materiál/MyBottle
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse