Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Osm designérských kabelek, do kterých se vyplatí investovat. Pokud je znovu prodáš, může se ti vrátit až 70 procent z ceny

Loewe Squeeze bag

Platforma Lyst označila ve svém letošním reportu Loewe za značku roku. Na seznam nejžádanějších kabelek aktuální sezóny se propracovala i její nejnovější kabelka Loewe Squeeze Bag. Pomalu, ale jistě dýchá na krk i dosud nejpopulárnějšímu modelu od Loewe – Puzzle Bag.
 

loewe
Zdroj: Loewe

Kabelka Squeeze Bag, která byla na trh uvedena teprve minulý měsíc, už stihla zaplavit ulice New Yorku i instagramový feed prominentů. Kromě Kendall Jenner jsme s ní totiž zahlédli i Emily Ratajkowski či Sofii Richie. Už na první pohled tě zaujme půlobloukovým tvarem a nařasenou siluetou, která je představena v dokonalé kombinaci s jehněčí napa kůží a zlatým řetízkovým popruhem.

emilyratajkowski, loewe
Zdroj: Getty Images/Robert Kamau/GC Images

Kromě černého a hnědého provedení si ji můžeš pořídit také v zelené, modré, bílé či bordó, a to v malé (3 200 eur / 79 tisíc korun) a střední velikosti (3 600 eur / 89 tisíc korun). Vzhledem k enormní popularitě v celebritních kruzích je tento model téměř nemožné získat. Rozhodně se tak vyplatí sledovat luxusní internetové portály, možná budeš mít štěstí! 

Doporučeno
Dej si na čas a vybírej podle oblíbených hodinek celebrit. Pořiď si své vlastní za dostupnější cenu Dej si na čas a vybírej podle oblíbených hodinek celebrit. Pořiď si své vlastní za dostupnější cenu 17. září 2023 v 11:00

Gucci Horsebit

Jedním z nejextravagantnějších kousků na našem seznamu je právě kabelka Gucci Horsebit. Model, který tvarem připomíná spojení „baguettky“ a typické clutch kabelky, zažívá v posledních měsících pořádný hype.

Přestože původní model představil v 50. letech 20. století ještě Aldo Gucci, do popředí se dostávají právě nejnovější reedice z kolekce podzim/zima 2023.

gucci, guccihorsebit
Zdroj: Gucci

Model poukazuje na archivní designy značky a fascinaci módního domu jezdeckou komunitou. Kdysi tvořila jeden z hlavních segmentů módního domu. Kabelky z lehké prošívané kůže a s dvojitým prstencem jsou aktuálně největším hitem právě v černé, červené, zelené, či dokonce žluté. Zatímco zmiňovaná provedení se pohybují kolem částky 79 tisíc korun, látkové modely Gucci s monogramem najdeš i za dostupnějších 60 tisíc.

mileycyrus, gucci, guccihorsebit
Zdroj: Gucci
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse