Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Osm designérských kabelek, do kterých se vyplatí investovat. Pokud je znovu prodáš, může se ti vrátit až 70 procent z ceny

Jacquemus Le Chiquito

Kabelku Jacquemus Le Chiquito snad ani není třeba představovat. Le Chiquito se za poslední roky stala jednou z nejpopulárnějších módních vychytávek a nejžádanějších kabelek současnosti.

Doporučeno
Značkové kabelky – přehled nejoblíbenějších modelů Značkové kabelky – přehled nejoblíbenějších modelů 28. srpna 2024 v 12:30

Její cena se v závislosti na velikosti pohybuje v rozpětí (přibližně) 11 až 17 tisíc korun. Podle reportu The RealReal dokážeš při jejím přeprodeji získat až 71 procent původní částky, tak si ji dobře chraň. Jedná se totiž o skvělou investici.

jacquemus, lechiquito
Zdroj: Jacquemus

Tento konkrétní model činí zajímavým právě prodloužený obdélníkový tvar s obloukovou rukojetí a zlatým monogramem Jacquemus. Jedním z klíčových prvků úspěchu je však také široké spektrum barev, ve kterých nechybí výrazné odstíny žluté, růžové, oranžové, modré či fialové, ale ani klasika v podání bílé a černé.

jacquemus, jacquemuslechiquito
Zdroj: Jacquemus

Le Chiquito se tak stává vhodnou volbou pro všechny sezóny, ale i různé události. Kabelka si svou hravou a ženskou estetikou získala pozornost také Seleny Gomez, Duy Lipy či Solange Knowles. Tento model ale častokrát zahlédneš i ve streestylových outfitech na týdnech módy.

Bottega Veneta Andiamo

Italský módní dům Bottega Veneta je již od roku svého založení (1966) ve světě módy známý jako mistr řemeslné dovednosti. Tu nedokazuje jen ve svých haute couture či prêt-à-porter kolekcích, ale zejména v oblasti doplňků. Díky unikátní technice pletení kůže zvané „intrecciato“ se kabelky často dostávají do žebříčků nejvyhledávanějších módních doplňků. Model Bottega Veneta Andiamo si dnes vysloužil důležitou pozici i v tom našem.

andiamo, bottegavenetaandiamo
Zdroj: Bottega Veneta

Kromě Sofie Richie Grainge jej několikrát provětrala také Hailey Bieber či oscarová herečka Michelle Yeoh. Přestože v nabídce značky najdeš hned několik velikostí a barevných provedení, mezi celebritami jsou nejpopulárnější právě neutrální tóny. Za černý model v medium velikosti, který jsme viděli i na Hailey, zaplatíš přibližně 110 tisíc korun.

@giannaforbottega #stitch with @Sofia Richie Grainge Bottega Venenta’s new IT bag✨ Small Andiamo in Fennel, Barolo, and Inkwell DM me for inquiries #bottegaveneta #bottegavenetabag #sofiarichie #saksfifthavenue #fashion #itbag #andiamo ♬ original sound - Gianna Fornabaio

Menší velikost tě vyjde na přibližně 80 000 korun.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 3 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse